Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Alberto Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 840)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Alberto Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 840)

Ontdek de Chino ROB van Alberto: jouw stijlvolle keuze voor elke dag. Met een unieke two-tone structuur en perfecte pasvorm, is deze broek een must-have voor de moderne man.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 840)

Zoek je een veelzijdige broek die zowel comfort als stijl biedt? Dan is de Chino ROB Two-Tone-Structure blue van Alberto de perfecte aanwinst voor jouw garderobe. Deze chino combineert een moderne uitstraling met de kwaliteit en het comfort waar het merk Alberto bekend om staat.

Waarom de Alberto Chino jouw nieuwe favoriet is

Deze chino is niet zomaar een broek. Het is een stijlvolle keuze voor de modebewuste man. Met zijn two-tone structuur en diepe blauwe kleur, biedt de Chino ROB een unieke twist op de klassieke chino. Het is een item dat moeiteloos overgaat van een dag op kantoor naar een avondje uit.

Productdetails en Specificaties

De Chino ROB Two-Tone-Structure blue valt binnen de categorieën Alberto Jeans, Chino's, en Broeken van onze nieuwe collectie. Deze broek is verkrijgbaar in een breed scala aan maten, van 29-34 tot 40-34, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm is. De kleur blauw is veelzijdig en makkelijk te combineren, terwijl de kwalitatieve stof zorgt voor langdurig draagplezier.

Maak de Look Compleet

Combineer de Chino ROB met een stijlvol overhemd of een casual T-shirt voor een onberispelijke look die past bij elke gelegenheid. Deze chino is een essentieel stuk dat niet mag ontbreken in de kledingkast van de moderne man.

Wacht niet langer

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Voeg dan nu de Chino ROB Two-Tone-Structure blue toe aan je collectie. Deze chino is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een slimme investering in je garderobe. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en het comfort van Alberto zelf!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 840)

Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 840)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen