Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Alberto Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 820)

niet op voorraad

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Alberto Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 820)

Ontdek de trendy Alberto Chino ROB in two-tone blauw. Perfecte mix van comfort & stijl voor elke gelegenheid. Kwaliteit & pasvorm die je look compleet maken. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Chino ROB Two-Tone-Structure blue van Alberto

Ben je op zoek naar een broek die zowel comfort als stijl biedt? De Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 820) van Alberto is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke moderne man. Deze chino is ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en een verfijnde uitstraling.

Waarom Kiezen voor de Alberto Chino?

Deze chino onderscheidt zich door zijn unieke two-tone structuur en diepe blauwe kleur, waardoor hij een subtiele twist geeft aan je dagelijkse look. De veelzijdigheid van de broek maakt hem geschikt voor zowel een casual dagje uit als voor een zakelijke afspraak. Gemaakt met de kwaliteit en aandacht voor detail die je van Alberto Jeans kunt verwachten, is deze chino een must-have voor elke modebewuste man.

Productdetails en Specificaties

De Chino ROB Two-Tone-Structure blue is verkrijgbaar in een breed scala aan maten, van 29-34 tot 40-34, waardoor je de perfecte pasvorm kunt vinden. De broek is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en duurzaamheid. De slimme pasvorm en de stijlvolle blauwe kleur maken deze chino tot een veelzijdig kledingstuk dat niet mag ontbreken in je garderobe. Als onderdeel van de nieuwste collectie Broeken, belichaamt deze chino de laatste trends in herenmode.

Maak Je Look Compleet

Combineer de Chino ROB Two-Tone-Structure blue met een van onze stijlvolle overhemden of truien voor een complete look. Of je nu gaat voor een casual of formele stijl, deze chino is de ideale basis. Bekijk ook onze andere Alberto Jeans en Chino's voor meer inspiratie.

Bestel Nu en Ervaar de Kwaliteit van Alberto

Wacht niet langer en voeg de Chino ROB Two-Tone-Structure blue toe aan je garderobe. Bestel nu en profiteer van de uitstekende kwaliteit en het vakmanschap van Alberto. Deze chino is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een investering in je persoonlijke uitstraling. Bestel vandaag nog en stap met vertrouwen en stijl de deur uit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 820)

Chino ROB Two-Tone-Structure blue (6287 1919 - 820)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen