Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Alberto Chino ROB Soft Summer Cotton beige (4627 1912 - 520)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Alberto Chino ROB Soft Summer Cotton beige (4627 1912 - 520)

Stap stijlvol de zomer in met de Alberto Chino ROB in beige. Perfecte pasvorm voor elke man, ademend zomerkatoen voor ultiem comfort. Jouw must-have voor elke gelegenheid!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Chino ROB Soft Summer Cotton beige van Alberto

Zoek je een broek die zowel comfortabel als stijlvol is? Dan is de Chino ROB Soft Summer Cotton beige van Alberto precies wat je nodig hebt. Deze chino is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Een Must-have in Jouw Garderobe

De Chino ROB Soft Summer Cotton beige is een essentieel item in de garderobe van elke man. Deze broek is perfect voor zowel een casual dagje uit als voor zakelijke gelegenheden. Met een veelzijdige beige kleur en een reeks beschikbare maten, van 29-34 tot 40-34, vind je gegarandeerd de perfecte pasvorm voor jouw lichaamstype.

Ultiem Draagcomfort

Deze chino van Alberto is gemaakt van zachte zomerkatoen, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort, zelfs tijdens de warmere dagen. De stof ademt goed en beweegt soepel met je mee, wat deze broek ideaal maakt voor elke activiteit.

Stijlvol en Praktisch

Niet alleen is de Chino ROB Soft Summer Cotton beige stijlvol, hij is ook bijzonder praktisch. De broek is voorzien van een tijdloos ontwerp dat moeiteloos te combineren is met verschillende stijlen en kledingstukken. Draag hem met een overhemd voor een formele look of combineer hem met een T-shirt voor een relaxte uitstraling.

Ontdek de Alberto Jeans Collectie

Als je geïnteresseerd bent in de Chino ROB Soft Summer Cotton beige, neem dan ook eens een kijkje bij de rest van de Alberto Jeans collectie. Je vindt er een breed assortiment aan Chino's en Broeken die perfect passen bij de nieuwe collectie.

Vind Jouw Perfecte Maat

Met een uitgebreid aanbod aan jeansmaten kun je de Chino ROB Soft Summer Cotton beige vinden in jouw ideale maat. Of je nu op zoek bent naar een kortere lengte of een bredere taille, de maatvoering van deze broek is ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen.

Bestel Nu en Stap Stijlvol de Zomer in

Wacht niet langer en voeg de Chino ROB Soft Summer Cotton beige toe aan jouw zomergarderobe. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl van Alberto - een merk dat bekend staat om zijn uitmuntende broeken en jeans. Stap stijlvol de zomer in met deze must-have chino!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino ROB Soft Summer Cotton beige (4627 1912 - 520)

Chino ROB Soft Summer Cotton beige (4627 1912 - 520)

€ 129,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen