Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

A Fish Named Fred Korte Mouw Overhemd Pebbles (26.03.071)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

74,95 € 37,47

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Korte Mouw Overhemd Pebbles (26.03.071)

Ontdek de Vrijheid: Het Korte Mouw Overhemd Pebbles van A Fish Named Fred. Transformeer je look en voel je uniek en comfortabel in elke situatie. Investeer in je stijl vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Vrijheid: Het Korte Mouw Overhemd Pebbles

Stel je een kledingstuk voor dat niet alleen je uiterlijk transformeert maar ook je gevoel van vrijheid en zelfexpressie versterkt. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Daarom zijn we trots om je kennis te laten maken met het Korte Mouw Overhemd Pebbles van A Fish Named Fred, een stuk dat belichaamt wat het betekent om jezelf te zijn in elke situatie.

Voel de Uniciteit met Elke Dracht

De wereld van herenmode is divers, maar soms lijkt alles op elkaar. Het Korte Mouw Overhemd Pebbles doorbreekt deze monotonie met zijn levendige multicolor patroon, waardoor je opvalt in de menigte zonder te schreeuwen om aandacht. Het is een subtiele uitnodiging aan de wereld om jouw unieke stijl te erkennen en te waarderen.

Een Nieuwe Definitie van Comfort

Comfort in kleding gaat niet alleen over hoe het voelt op je huid, maar ook over hoe het je laat voelen over jezelf. Dit overhemd, beschikbaar in Europese maten van S tot 5XL, verzekert dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Het is ontworpen om je vrij te laten bewegen, ademen en leven zonder beperkingen, waardoor het ideaal is voor zowel een casual dag uit als een formele gelegenheid.

Versterk je Garderobe met Veelzijdigheid

Het Korte Mouw Overhemd Pebbles is meer dan alleen een kledingstuk; het is een veelzijdige partner die je door verschillende gelegenheden leidt. Of je nu een dag op kantoor hebt, een avondje uit met vrienden, of een speciale gelegenheid, dit overhemd past naadloos in elke setting. Het is de definitie van een investering in je garderobe die blijft geven.

Een Merk dat Spreekt

Met trots behorend tot de collectie van A Fish Named Fred Overhemden, staat dit korte mouw overhemd symbool voor creativiteit en vrijheid. A Fish Named Fred is een merk dat bekend staat om zijn unieke ontwerpen en kwaliteit, en dit overhemd is daar geen uitzondering op. Het is een stijlverklaring die zegt dat je niet bang bent om je ware kleuren te tonen.

Maak Vandaag Nog de Sprong

Waarom wachten om de beste versie van jezelf te zijn? Het Korte Mouw Overhemd Pebbles van A Fish Named Fred nodigt je uit om een stap te zetten naar een wereld van stijl, comfort en zelfexpressie. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode geloven we dat elke man verdient om zich speciaal te voelen, elke dag weer. Laat dit overhemd het begin zijn van jouw reis naar een garderobe die niet alleen indruk maakt, maar ook een verhaal vertelt.

Ontdek nu het volledige assortiment van A Fish Named Fred bij Nieuwnieuw.com Herenmode en vind de perfecte aanvulling op jouw unieke stijl. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte Mouw Overhemd Pebbles (26.03.071)

Korte Mouw Overhemd Pebbles (26.03.071)

74,95 € 37,47

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen