Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Korte Mouw Overhemd SS Post (26.03.072)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

74,95 € 59,96

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Korte Mouw Overhemd SS Post (26.03.072)

Stijlvol & comfortabel: het A Fish Named Fred overhemd met korte mouwen is jouw must-have voor elke gelegenheid. Unieke prints, top pasvorm. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek het Korte Mouw Overhemd SS Post (26.03.072) van A Fish Named Fred

Op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Het Korte Mouw Overhemd SS Post (26.03.072) van A Fish Named Fred biedt een perfecte mix van beide. Dit overhemd is een must-have voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Waarom kiezen voor A Fish Named Fred?

A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke ontwerpen en uitstekende pasvorm. Het merk combineert opvallende prints met hoogwaardige materialen, waardoor elk kledingstuk een statement op zich is. Met een overhemd van A Fish Named Fred ben je verzekerd van een modieuze look die niet onopgemerkt zal blijven.

Unieke Kenmerken van het Korte Mouw Overhemd

Het Korte Mouw Overhemd SS Post (26.03.072) is vervaardigd uit een zachte en ademende stof, wat het ideaal maakt voor de warmere dagen. De korte mouwen zorgen voor een casual uitstraling, terwijl de slimme pasvorm en de verfijnde afwerking het overhemd geschikt maken voor zowel een informele als een formele setting.

Productdetails:

  • Categorie: Overhemden, Korte mouw overhemden
  • Merk: A Fish Named Fred
  • Stijlvolle print en moderne pasvorm
  • Ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden

Maak je Garderobe Compleet

Met dit overhemd van A Fish Named Fred voeg je een veelzijdig kledingstuk toe aan je garderobe. Het is eenvoudig te combineren met verschillende broeken en accessoires, waardoor je voor elke gelegenheid de perfecte outfit samenstelt. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uit gaat met vrienden, dit overhemd is de ideale keuze.

Wacht niet langer!

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Het Korte Mouw Overhemd SS Post (26.03.072) van A Fish Named Fred wacht op je. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl. Wees er snel bij, want de exclusieve ontwerpen van A Fish Named Fred zijn zeer gewild en de voorraad is beperkt!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte Mouw Overhemd SS Post (26.03.072)

Korte Mouw Overhemd SS Post (26.03.072)

74,95 € 59,96

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen