Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ELDOR Cable knitted scarf Navy (TRSCFE102 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

39,95 € 11,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ELDOR Cable knitted scarf Navy (TRSCFE102 - 803)

Ga voor stijl en warmte met de Tresanti ELDOR Cable Knitted Scarf Navy. Een veelzijdige, comfortabele sjaal die elke outfit afmaakt. Bestel nu jouw tijdloze accessoire!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de ELDOR Cable Knitted Scarf Navy van Tresanti

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw garderobe die zowel functioneel als modieus is? Kijk dan niet verder dan de ELDOR Cable Knitted Scarf Navy (TRSCFE102 - 803). Deze sjaal is de perfecte combinatie van comfort en stijl voor de moderne man rond de 30 jaar oud.

Perfecte Accessoire voor Elke Outfit

Deze navy-kleurige sjaal is een veelzijdig stuk dat past bij een breed scala aan outfits, van casual tot formeel. Het is een essentieel onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en oog voor detail. Of u nu een dagje uit bent of op weg naar kantoor, de ELDOR Cable Knitted Scarf voegt een vleugje klasse toe aan uw look.

Ontworpen voor Comfort en Warmte

De sjaal is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen warmte bieden tijdens de koudere maanden, maar ook comfortabel zijn om te dragen. Met de Europese maat 'One Size' is deze sjaal ontworpen om bij iedereen te passen, wat zorgt voor een zorgeloze aankoop.

Stijlvol en Duurzaam

De ELDOR Cable Knitted Scarf Navy is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een duurzame. De kabelgebreide textuur geeft de sjaal een tijdloze uitstraling die seizoen na seizoen meegaat. De diepe navy kleur is gemakkelijk te combineren en blijft mooi, zelfs na meerdere wasbeurten.

Voeg Toe aan Uw Accessoirecollectie

Als onderdeel van de categorie Accessoires van Tresanti, is de ELDOR Cable Knitted Scarf Navy een must-have voor elke man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit. Wacht niet langer en voeg deze essentiële sjaal toe aan uw collectie.

Bestel Nu

Verrijk uw garderobe met de ELDOR Cable Knitted Scarf Navy en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en warmte. Bestel nu en stap stijlvol de deur uit met Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ELDOR Cable knitted scarf Navy (TRSCFE102 - 803)

ELDOR Cable knitted scarf Navy (TRSCFE102 - 803)

39,95 € 11,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen