Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ELDOR Cable knitted scarf Beige (TRSCFE102 - 101)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

39,95 € 11,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ELDOR Cable knitted scarf Beige (TRSCFE102 - 101)

Verrijk je stijl met de ELDOR Cable Knitted Scarf Beige van Tresanti. Tijdloos, warm en veelzijdig - de must-have voor elke modebewuste man. Scoor nu jouw exemplaar!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle ELDOR Cable Knitted Scarf Beige van Tresanti

Als moderne man weet je dat de juiste accessoires jouw outfit compleet maken. Daarom presenteren we met trots de ELDOR Cable Knitted Scarf Beige (TRSCFE102 - 101) van het gerenommeerde merk Tresanti. Deze sjaal is een onmisbaar item in de garderobe van de modebewuste man rond de 30 jaar.

Een Tijdloze Toevoeging Aan Jouw Garderobe

Deze beige sjaal is meer dan alleen een warm accessoire; het is een uiting van klasse en stijl. De subtiele kleur en het klassieke kabelbreisel zorgen ervoor dat deze sjaal moeiteloos combineert met zowel casual als formele outfits. De Europese One Size maatvoering garandeert een comfortabele pasvorm voor iedereen.

Perfect Voor De Nieuwe Collectie

Als onderdeel van onze nieuwe collectie, staat de ELDOR Cable Knitted Scarf Beige symbool voor de laatste trends in herenmode. Het is een accessoire dat niet alleen warmte biedt tijdens de koudere dagen, maar ook een statement maakt over jouw gevoel voor mode.

Veelzijdigheid en Comfort

Deze sjaal is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimaal draagcomfort. De veelzijdige beige kleur maakt het een fluitje van een cent om de sjaal te combineren met verschillende jassen en truien. Of je nu op weg bent naar kantoor of een avondje uit, de ELDOR Cable Knitted Scarf Beige is de perfecte finishing touch.

Ontdek Meer Sjaals van Tresanti

Ben je op zoek naar meer dan alleen deze prachtige sjaal? Ontdek ons volledige assortiment van Tresanti sjaals. Elk stuk weerspiegelt de kwaliteit en stijl waar het merk om bekend staat. Maak je klaar voor de koude dagen met de elegante en comfortabele accessoires van Tresanti.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg deze essentiële ELDOR Cable Knitted Scarf Beige toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar de combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Jouw zoektocht naar de perfecte sjaal eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ELDOR Cable knitted scarf Beige (TRSCFE102 - 101)

ELDOR Cable knitted scarf Beige (TRSCFE102 - 101)

39,95 € 11,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen