Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Purple (TRTIZZ001 - 702)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Purple (TRTIZZ001 - 702)

Verrijk je look met de Tresanti Classic Ribbed Tie Purple. Perfecte pasvorm, tijdloze stijl, en een koninklijke touch voor elke outfit. Bestel nu en steel de show!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Classic Ribbed Tie Purple van Tresanti

Ben je op zoek naar een manier om je outfit een stijlvolle en verfijnde touch te geven? Dan is de Classic Ribbed Tie Purple (TRTIZZ001 - 702) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze das, speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar, is een onmisbaar accessoire voor iedere garderobe.

Een Tijdloze Toevoeging aan Jouw Dassen Collectie

Deze prachtige paarse das valt op door zijn ribbeltextuur en diepe kleur, waardoor het een echte blikvanger is. De Europese One Size maat zorgt ervoor dat hij altijd perfect past, ongeacht je postuur. Het is een veelzijdig item dat zowel in een zakelijke setting als bij formele gelegenheden niet misstaat.

Kwaliteit en Comfort

De das is niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid garanderen. De fijne stof zorgt ervoor dat de das soepel valt en makkelijk te knopen is, zodat je er altijd strak en verzorgd uitziet.

Perfecte Match met Diverse Accessoires

Combineer de Classic Ribbed Tie Purple met andere accessoires uit ons assortiment voor een samenhangende look. Of je nu kiest voor een bijpassende pochet of manchetknopen, deze das is de perfecte basis voor een stijlvolle en elegante uitstraling.

Kleurrijk en Modieus

De kleur paars staat bekend om zijn luxe en koninklijke uitstraling. Met deze das voeg je een kleurrijk accent toe aan je outfit zonder over de top te gaan. Het is de ideale manier om persoonlijkheid en flair toe te voegen aan je kledingkeuze.

Bestel Nu en Verrijk Je Garderobe

Wacht niet langer en voeg de Classic Ribbed Tie Purple van Tresanti toe aan je collectie. Bestel nu eenvoudig online en profiteer van een snelle levering. Maak een statement met deze unieke das en laat zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Purple (TRTIZZ001 - 702)

Classic Ribbed Tie Purple (TRTIZZ001 - 702)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen