Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BRODO Faded stripes overshirt Beige (TRSHHE367 - 101)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

149,95 € 44,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BRODO Faded stripes overshirt Beige (TRSHHE367 - 101)

Ontdek het BRODO Faded Stripes Overshirt in beige van Tresanti. Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke man. Scoor jouw ideale pasvorm en upgrade je look!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BRODO Faded Stripes Overshirt in Beige

Ben je op zoek naar een veelzijdige toevoeging aan je garderobe? De BRODO Faded stripes overshirt Beige (TRSHHE367 - 101) van Tresanti biedt de perfecte mix van stijl en comfort, speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar.

Stijlvol & Chic: Een Must-have voor Elke Man

Met zijn subtiele beige kleur en kenmerkende faded strepen is dit overshirt een stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt of een chique evenement, dit kledingstuk is een echte allrounder. Gemaakt van hoogwaardige materialen, belooft de BRODO overshirt een langdurige aanvulling te zijn op je kledingcollectie.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Verkrijgbaar in Europese maten L, M, XL en XXL, is er een perfecte pasvorm voor iedereen. Het overshirt is ontworpen om comfort en stijl te combineren, wat zorgt voor een flatterend silhouet bij elke lichaamsvorm.

De Nieuwe Collectie van Tresanti Overhemden

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, staat de BRODO overshirt synoniem voor de kwaliteit en het vakmanschap waar het merk bekend om staat. Ontdek de volledige collectie van Tresanti en laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van herenmode.

Vind Jouw Kleur

De beige kleur van dit overshirt is veelzijdig en makkelijk te combineren met andere items uit je garderobe. Het past perfect bij zowel een jeans voor een casual look als bij een nette broek voor een formelere uitstraling.

Bestel Jouw BRODO Overshirt Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit essentiële kledingstuk toe aan je kledingcollectie. Bestel de BRODO Faded stripes overshirt Beige vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Jouw zoektocht naar het ideale overshirt eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BRODO Faded stripes overshirt Beige (TRSHHE367 - 101)

BRODO Faded stripes overshirt Beige (TRSHHE367 - 101)

149,95 € 44,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen