Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BOZEN Multi check trouser Multi (TRPAHE115 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BOZEN Multi check trouser Multi (TRPAHE115 - 1000)

Stijlvol & comfortabel, de BOZEN Multi check trouser van Tresanti is jouw keuze voor elke setting. Perfecte pasvorm, tijdloos design, topkwaliteit. Upgrade je look nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BOZEN Multi check trouser Multi van Tresanti

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de BOZEN Multi check trouser Multi (TRPAHE115 - 1000) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze broek is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan een chique uitstraling zonder in te leveren op comfort.

Een Nieuwe Kijk op Klassiek

In de nieuwe collectie van Broeken & Jeans vind je de BOZEN Multi check trouser die met zijn bruine kleur en subtiele ruitpatroon een frisse draai geeft aan de klassieke pantalon. Of je nu op kantoor bent of een avond uitgaat, deze broek past perfect bij elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot XXL is er voor elke man een BOZEN broek die als gegoten zit. De slimme snit zorgt ervoor dat de broek comfortabel zit en tegelijkertijd een stijlvolle en chique uitstraling geeft.

Combineer en Heers

Deze veelzijdige broek uit de categorie Broeken & Jeans is eenvoudig te combineren met andere items uit onze collectie. Draag het met een casual overhemd voor een ontspannen look, of met een blazer voor een meer formele uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kwaliteit die Staat

Tresanti staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. Deze broek is daarop geen uitzondering. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt de BOZEN Multi check trouser een duurzame keuze voor de modebewuste man.

Bestel Nu

Laat de kans niet liggen om deze must-have broek aan je garderobe toe te voegen. Bestel de BOZEN Multi check trouser Multi nu en stap stijlvol en chic de deur uit, elke dag weer. Ontdek de volledige collectie van Tresanti en upgrade je stijl vandaag nog!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BOZEN Multi check trouser Multi (TRPAHE115 - 1000)

BOZEN Multi check trouser Multi (TRPAHE115 - 1000)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen