Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BIAGO Dark check with brown detail trouser Multi (TRPAHE109 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

109,95 € 32,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BIAGO Dark check with brown detail trouser Multi (TRPAHE109 - 1000)

Ontdek de BIAGO broek met ruitpatroon en bruine details van Tresanti. Perfecte pasvorm voor elke man en gelegenheid. Stijlvol, comfortabel en chic. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle BIAGO Dark Check met Bruine Details Broek

Zoek je een broek die zowel stijlvol als uniek is? Dan is de BIAGO Dark check with brown detail trouser Multi (TRPAHE109 - 1000) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze broek is ontworpen voor de moderne man van ongeveer 30 jaar oud die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Pasvorm voor Elke Gelegenheid

Of je nu op kantoor bent of een avondje uit gaat, deze broek past bij elke gelegenheid. De BIAGO broek is onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Tresanti, waarbij comfort en elegantie centraal staan. Met een keuze uit Europese maten van S tot XXL vind je altijd de perfecte pasvorm.

Uniek Design met Multicolor Patronen

De BIAGO broek valt op door zijn multicolor ruitpatroon met subtiele bruine details. Dit geeft de broek een chique uitstraling die toch speels en modern is. De kleurcombinatie van multicolor, grijs en bruin maakt het een veelzijdig item dat je moeiteloos kunt combineren met andere kledingstukken.

Gemaakt voor de Stijlbewuste Man

Als onderdeel van de Nieuwe collectie van Tresanti, straalt de BIAGO broek een gevoel van luxe en verfijning uit. Het is de ideale keuze voor de man die zijn garderobe wil verrijken met een broek die zowel Stijlvol & Chic is. De broek is niet alleen een statement op zich, maar ook een toonbeeld van de kwaliteit waar Tresanti om bekend staat.

Bestel Nu en Voeg Toe aan Jouw Garderobe

Wacht niet langer en voeg de BIAGO Dark check with brown detail trouser Multi toe aan jouw garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Bekijk de broek in onze Broeken & Jeans categorie en ontdek waarom Tresanti de favoriete keuze is voor de hedendaagse man.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BIAGO Dark check with brown detail trouser Multi (TRPAHE109 - 1000)

BIAGO Dark check with brown detail trouser Multi (TRPAHE109 - 1000)

109,95 € 32,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen