Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BARRON Travel fabric trousers Navy (TRPAGA039 - 803)

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BARRON Travel fabric trousers Navy (TRPAGA039 - 803)

Ontdek de chic van BARRON Travel broek: stijlvol navy, comfortabele pasvorm, kreukvrij. Ideaal voor de moderne man. Upgrade je look bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BARRON Travel Fabric Trousers Navy

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan de BARRON Travel fabric trousers Navy (TRPAGA039 - 803) van Tresanti. Deze broek is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Stijlvol & Chic

De BARRON Travel fabric trousers zijn een toonbeeld van de stijlvolle en chique collectie van Tresanti. Met een strakke navy kleur en een tijdloos design, zijn deze pantalons de perfecte aanvulling op jouw garderobe. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze broeken zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Perfecte Pasvorm

Deze Broeken & Jeans van Tresanti zijn verkrijgbaar in Europese maten S tot XXL, waardoor je altijd een maat vindt die perfect bij jouw lichaam past. De broeken zijn ontworpen met het oog op comfort en bewegingsvrijheid, zodat je ze de hele dag door kunt dragen zonder in te leveren op stijl.

Veelzijdigheid en Duurzaamheid

De BARRON Travel fabric trousers zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. Ze zijn gemaakt van een reisvriendelijke stof die kreukvrij is en makkelijk te onderhouden, ideaal voor de man die vaak onderweg is. De duurzame materialen zorgen ervoor dat je broek er seizoen na seizoen goed blijft uitzien.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, bieden de BARRON Travel fabric trousers een frisse blik op de klassieke pantalon. Ze combineren traditioneel vakmanschap met moderne stijlelementen, waardoor ze een must-have zijn voor elke man die zijn garderobe wil updaten.

Bestel Jouw Tresanti Broek Vandaag Nog

Ben je klaar om een statement te maken met jouw kledingkeuze? Kies dan voor de BARRON Travel fabric trousers Navy en voeg een vleugje klasse toe aan je dagelijkse look. Bestel nu en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BARRON Travel fabric trousers Navy (TRPAGA039 - 803)

BARRON Travel fabric trousers Navy (TRPAGA039 - 803)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen