Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti AFONSOWashed linen trouser Dark blue (TRPAHA094 - 802)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti AFONSOWashed linen trouser Dark blue (TRPAHA094 - 802)

Ontdek de AFONSO linnen broek: dé mix van comfort & stijl voor de moderne man. Perfecte pasvorm, ademend materiaal & veelzijdig donkerblauw. Shop nu bij Tresanti!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle AFONSOWashed Linnen Broek in Donkerblauw

Ben jij een modebewuste man rond de 30 jaar en op zoek naar de perfecte mix van comfort en stijl? Dan is de AFONSOWashed linnen broek in donkerblauw van Tresanti de ideale toevoeging aan jouw garderobe. Deze broek combineert moeiteloos een chique uitstraling met een casual twist, waardoor hij geschikt is voor zowel een dag op kantoor als een ontspannen weekenduitje.

Een Must-Have in de Broeken & Jeans Collectie

De AFONSOWashed linnen broek valt onder onze populaire categorieën zoals Merken, Broeken, Nieuwe collectie, Pantalons, en natuurlijk Stijlvol & Chic. Het is een broek die niet mag ontbreken in de garderobe van de hedendaagse man. De diepe donkerblauwe kleur geeft een rijke uitstraling en biedt talloze combinatiemogelijkheden.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot XXL, is er voor iedere man een passende AFONSOWashed linnen broek. De broek is ontworpen om een comfortabele pasvorm te bieden zonder in te leveren op stijl. De keuze voor linnen zorgt voor een luchtige ervaring, ideaal voor de warmere dagen of voor mannen die waarde hechten aan ademende materialen.

Kleur en Comfort Gecombineerd

De kleur blauw is tijdloos en veelzijdig. Het past bij een breed scala aan kleuren en stijlen, waardoor je deze broek moeiteloos kunt combineren met de rest van je outfit. Of je nu gaat voor een smart casual look met een overhemd en loafers of een relaxte stijl met een T-shirt en sneakers, de AFONSOWashed linnen broek in donkerblauw is een solide basisstuk.

Ontdek Tresanti: Synoniem voor Kwaliteit en Stijl

Als onderdeel van de Tresanti-collectie, staat de AFONSOWashed linnen broek garant voor kwaliteit en aandacht voor detail. Tresanti is een merk dat bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen, perfect voor de man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt.

Bestel Vandaag Nog Jouw Nieuwe Favoriete Broek

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je garderobe. Bestel de AFONSOWashed linnen broek in donkerblauw vandaag nog en stap stijlvol de deur uit, elke dag opnieuw. Ontdek de volledige collectie van Tresanti en laat je inspireren door de nieuwste trends in herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
AFONSOWashed linen trouser Dark blue (TRPAHA094 - 802)

AFONSOWashed linen trouser Dark blue (TRPAHA094 - 802)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen