Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ACERENZA Trouser with subtle check Blue (TRPAHA104 - 800)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ACERENZA Trouser with subtle check Blue (TRPAHA104 - 800)

Stijl ontmoet comfort met de ACERENZA Trouser. Tijdloos blauw ruitpatroon, perfecte pasvorm S-XXL. Upgrade je look met Tresanti's topkwaliteit. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle ACERENZA Trouser with subtle check Blue

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de ACERENZA Trouser with subtle check Blue van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze broek is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Tijdloze Toevoeging aan Je Garderobe

Met zijn subtiele ruitpatroon en klassieke blauwe kleur is deze broek een tijdloze toevoeging aan elke garderobe. Perfect voor zowel een dag op kantoor als een avond uit, de ACERENZA Trouser biedt een veelzijdige optie voor elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Verkrijgbaar in Europese maten S tot XXL, er is een ACERENZA Trouser die past bij elke lichaamsvorm. De broek is gemaakt met oog voor detail en biedt een comfortabele pasvorm die niet inlevert op stijl.

Ontworpen voor de Stijlbewuste Man

Als onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Tresanti, weet je dat je een product krijgt dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. De ACERENZA Trouser is een perfect voorbeeld van de stijlvolle en chique ontwerpen waar het merk bekend om staat.

Naadloos Onderdeel van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti's Broeken & Jeans, is de ACERENZA Trouser with subtle check Blue een must-have voor elke man die zijn look wil updaten met de nieuwste trends.

Details die het Verschil Maken

De ACERENZA Trouser is niet zomaar een broek. Het is een statement van goede smaak. De subtiele ruit en de rijke blauwe kleur geven een extra dimensie aan je outfit. Met deze broek kun je moeiteloos een stijlvolle en verzorgde look creëren.

Klaar om te Bestellen?

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met de ACERENZA Trouser with subtle check Blue? Wacht niet langer en bestel nu jouw maat. Met opties van S tot XXL is er een perfecte pasvorm voor iedereen. Kies voor de kwaliteit en stijl die alleen Tresanti je kan bieden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ACERENZA Trouser with subtle check Blue (TRPAHA104 - 800)

ACERENZA Trouser with subtle check Blue (TRPAHA104 - 800)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen