Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Sweater Dark Night Navy (DM0DM17986 - C1G)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Sweater Dark Night Navy (DM0DM17986 - C1G)

Ontdek de tijdloze klasse van de Sweater Dark Night Navy van Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Een symbool van elegante mannenmode, voel de kwaliteit, versterk je persoonlijke stijl en maak deel uit van een unieke stijlervaring. Koop nu en stra

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Sweater Dark Night Navy

De avond valt en de wereld hult zich in een sluier van mysterie en elegantie. Het is het moment waarop de Sweater Dark Night Navy van Tommy Hilfiger zijn ware kracht toont. Deze trui is meer dan een kledingstuk; het is een statement van stijl, een belofte van kwaliteit en een symbool van tijdloze klasse.

Een Symbool van Elegante Mannenmode

In de wereld van herenmode staat Tommy Hilfiger synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en stijl. De Sweater Dark Night Navy is hierop geen uitzondering. Met zijn diepe navy kleur en verfijnde afwerking, belichaamt deze trui de essentie van mannelijke elegantie. Het is een kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid, van een informele bijeenkomst met vrienden tot een belangrijke zakelijke afspraak.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Comfort

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Sweater Dark Night Navy is hier een perfect voorbeeld van. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt deze trui een ongekend comfort en duurzaamheid. Of je nu een frisse avondwandeling maakt of jezelf opwarmt bij het haardvuur, deze trui zorgt ervoor dat je altijd omhuld bent met een gevoel van luxe en welbehagen.

Versterk Je Persoonlijke Stijl

De ware kracht van de Sweater Dark Night Navy ligt in zijn veelzijdigheid. Deze trui is niet alleen een toonbeeld van klasse en kwaliteit, maar ook een canvas voor jouw persoonlijke stijl. Combineer hem met een jeans voor een casual look of draag hem over een overhemd voor een meer geklede uitstraling. Hoe je hem ook draagt, deze trui versterkt je uitstraling en voegt een extra dimensie toe aan je garderobe.

Een Exclusieve Aanvulling op Je Garderobe

De Sweater Dark Night Navy is een exclusieve aanvulling op de collectie van Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Als onderdeel van de nieuwe collectie, staat deze trui symbool voor de voortdurende evolutie van herenmode. Het is een kledingstuk dat niet alleen vandaag de dag relevant is, maar ook in de toekomst zijn waarde zal behouden.

Maak Nu Deel Uit van Een Unieke Stijlervaring

De Sweater Dark Night Navy wacht op jou. Dit is je kans om niet alleen een trui te bezitten, maar een deel van een levensstijl, een deel van een erfenis. We nodigen je uit om de collectie van Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com Herenmode te ontdekken en jezelf te trakteren op een kledingstuk dat je uitstraling naar een hoger niveau tilt. Wacht niet langer, maak nu deel uit van deze unieke stijlervaring.

Laat de Sweater Dark Night Navy een verlengstuk zijn van jouw persoonlijkheid. Laat het een symbool zijn van jouw toewijding aan kwaliteit, stijl en elegantie. Draag het met trots, draag het met vertrouwen. Jouw nieuwe favoriete trui wacht op je bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sweater Dark Night Navy (DM0DM17986 - C1G)

Sweater Dark Night Navy (DM0DM17986 - C1G)

€ 89,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen