Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Aqua (24010101 - 40)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Aqua (24010101 - 40)

Ontdek de stijlvolle Regular fit Crewneck Aqua T-shirt van Pure Path. Perfecte pasvorm voor elke man, hoogwaardig comfort en een tijdloze kleur die overal bij past. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Regular fit T-shirt Crewneck Aqua van Pure Path

Zoek je een veelzijdig T-shirt dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Regular fit T-shirt Crewneck Aqua (24010101 - 40) van Pure Path precies wat je nodig hebt. Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Het Regular fit T-shirt Crewneck Aqua biedt een ideale pasvorm die niet te strak en niet te los zit. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimaal draagcomfort. Of je nu een dag op kantoor zit of een avond uit gaat met vrienden, dit T-shirt zorgt ervoor dat je er altijd goed uitziet en je goed voelt.

Stijlvolle Kleur en Design

De kleur blauw is altijd een goede keuze. Het staat symbool voor betrouwbaarheid en rust, en laat zich makkelijk combineren met andere kledingstukken. De ronde hals geeft het T-shirt een tijdloze uitstraling die niet misstaat in de garderobe van een moderne man.

Maten voor Elke Man

Met beschikbare Europese maten van XS tot XXL is er voor iedere man een Regular fit T-shirt Crewneck Aqua van Pure Path. Kies de maat die het beste bij jouw lichaam past en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Ontdek Meer van Pure Path

Ben je geïnteresseerd in meer stijlvolle kledingstukken? Bekijk dan de T-shirts & Polo's collectie van Pure Path. Van de nieuwste collectie tot tijdloze klassiekers, Pure Path biedt kwaliteit en stijl voor iedere gelegenheid.

Bestel Jouw T-shirt Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit essentiële kledingstuk toe aan jouw garderobe. Bestel de Regular fit T-shirt Crewneck Aqua van Pure Path en geniet van een T-shirt dat je bij elke gelegenheid kunt dragen. Klik door naar onze categorie T-shirts & Polo's en ontdek het volledige aanbod van Pure Path.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit T-shirt Crewneck Aqua (24010101 - 40)

Regular fit T-shirt Crewneck Aqua (24010101 - 40)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen