Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

PME Legend Sneakers Carior Ice Grey (PBO2402290 - 960)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

PME Legend Sneakers Carior Ice Grey (PBO2402290 - 960)

Step into timeless elegance with Sneakers Carior Ice Grey. Crafted by PME Legend, these shoes embody modern craftsmanship and the adventurous spirit of the contemporary man. Elevate your style and comfort with every step in these versatile sneakers.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Sneakers Carior Ice Grey

Stap in een wereld waar stijl en comfort naadloos samenkomen met de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de Sneakers Carior Ice Grey. Deze schoenen zijn meer dan een gewoon paar sneakers; ze zijn een belichaming van modern vakmanschap en een ode aan de man die weet wat hij wil. Ontworpen door het gerenommeerde merk PME Legend, staan deze sneakers symbool voor de avontuurlijke geest van de hedendaagse man.

De Belichaming van Casual Elegantie

In het leven van de moderne man is het vinden van de perfecte balans tussen casual en chic een kunst. De Sneakers Carior Ice Grey, met hun verfijnde witte en grijze tinten, zijn de ultieme uitdrukking van deze balans. Ze combineren moeiteloos met elke outfit, van een ontspannen weekendlook tot een meer geklede gelegenheid. Deze sneakers, beschikbaar in maten variërend van 41 tot 49, verzekeren dat elke man zijn perfecte pasvorm kan vinden.

Een Stap Vooruit in Comfort

Elke stap in de Sneakers Carior Ice Grey voelt als lopen op wolken, dankzij het gebruik van hoogwaardig 'Sportleather'. Dit materiaal staat niet alleen garant voor duurzaamheid maar biedt ook ongeëvenaard comfort en flexibiliteit. Of je nu door de stad loopt of geniet van een ontspannen middag, deze sneakers zullen je beste metgezel zijn.

Stijl die Spreekt

Deze sneakers zijn niet zomaar schoenen; ze zijn een verklaring. Een verklaring van casual schoenen die de drager niet alleen comfort bieden maar ook een onmiskenbare stijl. Ze passen perfect binnen de PME Legend collectie en zijn een essentieel onderdeel van de nieuwe collectie die elke garderobe naar een hoger niveau tilt.

Waarom Kiezen voor Sneakers Carior Ice Grey?

De keuze voor deze sneakers is een keuze voor kwaliteit, stijl en comfort. Met hun unieke combinatie van kleuren en materialen onderscheiden ze zich van de massa. Ze zijn niet alleen een toevoeging aan je garderobe; ze zijn een investering in je persoonlijke stijl en zelfexpressie. In de wereld van casual schoenen, staan de Sneakers Carior Ice Grey op eenzame hoogte.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om jouw paar Sneakers Carior Ice Grey in huis te halen. Met hun tijdloze ontwerp en ongeëvenaarde comfort zijn ze de perfecte keuze voor de man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe deze sneakers jouw look kunnen transformeren. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en stap met vertrouwen de wereld in.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sneakers Carior Ice Grey (PBO2402290 - 960)

Sneakers Carior Ice Grey (PBO2402290 - 960)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen