Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

PME Legend Sneakers Carior Denim (PBO2402290 - 526)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

PME Legend Sneakers Carior Denim (PBO2402290 - 526)

Step up your style game with the timeless Sneakers Carior Denim from PME Legend. Combining fashion and comfort, these shoes are a must-have for the modern man. Upgrade your wardrobe and lifestyle today with Nieuwnieuw.com.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Sneakers Carior Denim

Stap in een wereld waar mode en comfort samenkomen met de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de Sneakers Carior Denim. Deze schoenen, aangeboden door het gerenommeerde merk PME Legend, belichamen de geest van avontuur en de onverschrokkenheid van de moderne man. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat de juiste schoenen niet alleen een outfit compleet maken, maar ook een verlengstuk zijn van de persoonlijkheid van de drager.

Stijl Ontmoet Comfort

De Sneakers Carior Denim zijn meer dan gewoon schoenen; ze zijn een statement. Ontworpen voor de man die zowel waarde hecht aan esthetiek als aan comfort, bieden deze sneakers een ongeëvenaarde ervaring. De subtiele mix van blauw en wit, gecombineerd met het hoogwaardige sportleather, zorgt voor een look die zowel casual als verfijnd is. Of je nu door de stad wandelt of een avond uit bent, deze sneakers vormen de perfecte basis voor elke gelegenheid.

Een Nieuwe Stap in Mode

Bij Nieuwnieuw.com zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om de garderobe van de moderne man te verrijken. De Sneakers Carior Denim, beschikbaar in een breed scala aan maten van 41 tot 49, zijn het toonbeeld van deze missie. Ze passen naadloos binnen onze casual schoenen collectie en vertegenwoordigen het beste van wat PME Legend te bieden heeft. Deze schoenen zijn niet alleen een toevoeging aan je garderobe; ze zijn een upgrade van je levensstijl.

Waarom Kiezen voor Sneakers Carior Denim?

De keuze voor Sneakers Carior Denim van PME Legend is een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. Elke stap voelt alsof je op wolken loopt, dankzij de zorgvuldig ontworpen pasvorm en het gebruik van premium materialen. De kleurcombinatie van blauw en wit biedt veelzijdigheid en stijl, waardoor deze sneakers met vrijwel elke outfit gecombineerd kunnen worden. Van een dag op kantoor tot een avondje uit, de Sneakers Carior Denim staan klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Maak Vandaag Nog de Sprong

Wacht niet langer en maak vandaag nog deel uit van de exclusieve groep mannen die kiezen voor de ongeëvenaarde stijl en comfort van de Sneakers Carior Denim. Met hun unieke ontwerp en superieure kwaliteit zijn deze sneakers meer dan een aankoop; ze zijn een investering in jezelf. Ontdek de volledige collectie op Nieuwnieuw.com en ervaar de perfecte combinatie van mode en functionaliteit. Jouw nieuwe paar sneakers wacht op je.

Laat geen moment voorbijgaan zonder de kracht van een goed paar schoenen aan je zijde. De Sneakers Carior Denim van PME Legend zijn nu beschikbaar. Stap in de wereld van Nieuwnieuw.com Herenmode, waar elke stap die je zet, een stap vooruit is.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sneakers Carior Denim (PBO2402290 - 526)

Sneakers Carior Denim (PBO2402290 - 526)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen