Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pierre Cardin Jeans Short Lyon (C7 34520.8068 - 9834)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pierre Cardin Jeans Short Lyon (C7 34520.8068 - 9834)

Ontdek de tijdloze klasse van Pierre Cardin met de Jeans Short Lyon. Verfijnd, comfortabel en stijlvol, perfect voor elke moderne man. Bezoek onze website en voeg deze zomerse must-have toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Pierre Cardin

De zoektocht naar de perfecte zomeroutfit eindigt hier, bij de exclusieve collectie van Pierre Cardin. Elk kledingstuk vertelt een verhaal van verfijning, comfort en stijl, speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en een onberispelijke look. De Jeans Short Lyon (C7 34520.8068 - 9834) is geen uitzondering. Deze short belichaamt de essentie van zomerse elegantie, gecombineerd met het comfort en de duurzaamheid waar Pierre Cardin om bekend staat.

Voel de Zomerse Vrijheid

Stel je voor: een zwoele zomeravond, de stad leeft en jij wandelt door de straten, gekleed in de perfecte jeans short. De Jeans Short Lyon is ontworpen voor deze momenten. De subtiele grijze kleur en de zorgvuldig geselecteerde stoffen zorgen voor een look die zowel casual als verfijnd is. Het is een kledingstuk dat je moeiteloos combineert met je favoriete shirt of polo, klaar om elk avontuur aan te gaan.

Een Symbool van Verfijning

De ware kracht van de Jeans Short Lyon ligt in de details. Pierre Cardin staat bekend om zijn aandacht voor detail en dat is bij deze short niet anders. Elke naad, elke knoop, draagt bij aan een gevoel van luxe en kwaliteit. Het is een statement van stijl die spreekt zonder woorden, een subtiele hint naar de kenner die waarde hecht aan de fijnere dingen in het leven.

De Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan beschikbare maten, van 31 tot 38, is er een Jeans Short Lyon voor elke man. De pasvorm is zorgvuldig ontworpen om comfortabel te zijn, zonder in te leveren op stijl. Of je nu geniet van een rustige middag in het park of een levendige avond uit, deze jeans short past zich naadloos aan elke situatie aan.

Ontdek de Collectie

De Jeans Short Lyon is slechts een voorproefje van wat Pierre Cardin's Broeken & Jeans collectie te bieden heeft. Elk stuk in de collectie is ontworpen met dezelfde toewijding aan kwaliteit, comfort en stijl. Het is tijd om je garderobe te verrijken met kleding die niet alleen vandaag de dag indruk maakt, maar ook morgen en daarna. Ontdek de volledige collectie en vind de perfecte aanvulling op jouw persoonlijke stijl.

Laat deze zomer de tijd van vernieuwing zijn. Kies voor de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl van Pierre Cardin. De Jeans Short Lyon wacht op je, klaar om je te begeleiden op elk avontuur dat de zomer te bieden heeft. Bezoek nu onze website en laat je inspireren door de nieuwste collecties. Jouw nieuwe favoriete zomeroutfit begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Jeans Short Lyon (C7 34520.8068 - 9834)

Jeans Short Lyon (C7 34520.8068 - 9834)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen