Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Olymp Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen (1330 54 45)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Olymp Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen (1330 54 45)

Ontdek de Kracht van Stijl met het Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen

Stap in een wereld waar mode meer is dan alleen kleding; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een statement van wie je bent en waar je voor staat. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode, begrijpen we dit als geen ander. Daarom zijn we trots om het Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen van Olymp te presenteren, een kledingstuk dat de essentie van mannelijke elegantie en comfort belichaamt.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Stijl

Elk overhemd van Olymp is een meesterwerk op zich, zorgvuldig ontworpen om niet alleen aan de verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Het Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen is geen uitzondering. Het vertegenwoordigt een harmonieuze samensmelting van kwaliteit, comfort en stijl, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uiterlijk als gemak.

Een Symbool van Veelzijdigheid

In de dynamische wereld van vandaag is veelzijdigheid de sleutel. Het Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen, onderdeel van de Luxor modern fit collectie, is gemaakt voor mannen die van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat actief zijn. Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een casual lunch met vrienden, of een avondje uit, dit overhemd past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan.

De Kleur die Spreekt

De unieke groene kleur van het overhemd, verrijkt met subtiele multicolor accenten, maakt het een opvallende toevoeging aan elke garderobe. Het is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement, een manier om jezelf te onderscheiden in de massa, zonder woorden.

Ontworpen voor Comfort

Comfort staat centraal in elk ontwerp van Olymp. Het Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimaal draagcomfort. De moderne pasvorm biedt voldoende bewegingsvrijheid terwijl het silhouet slank en gestroomlijnd blijft, perfect voor de man die zowel waarde hecht aan comfort als aan stijl.

Maak de Look Compleet

De ware schoonheid van het Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen ligt in zijn veelzijdigheid. Gecombineerd met een nette broek creëer je een formele look, perfect voor zakelijke gelegenheden. Draag het met een casual jeans voor een ontspannen, maar toch verfijnde uitstraling. Het is meer dan alleen een overhemd; het is een canvas voor je persoonlijke stijl.

Waarom Wachten? Ontdek Nu!

De nieuwe collectie van Olymp, inclusief het Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen, wacht op je bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Dit is jouw kans om niet alleen je garderobe te vernieuwen, maar ook om een statement te maken met je kleding. Wacht niet langer, ontdek nu de perfecte mix van stijl, comfort en veelzijdigheid. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je.

Beleef de unieke combinatie van topkwaliteit, ongeëvenaard comfort en onmiskenbare stijl. Laat het Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen van Olymp je begeleiden door elke gelegenheid met vertrouwen en klasse. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en maak deel uit van de moderne mannelijke modebeweging.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen (1330 54 45)

Overhemd Luxor modern fit 24/Seven Groen (1330 54 45)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen