Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-191)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-191)

Stijl ontmoet comfort met de No Excess Jersey Stretch Melange, perfect voor elke man. Geniet van bewegingsvrijheid in S tot 3XL maten en maak indruk met de frisse roze kleur. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-191)

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-191) van No Excess precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot 3XL is er voor elke man een perfect passend Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange. Of je nu een slanke of een meer robuuste bouw hebt, dit overhemd sluit naadloos aan op jouw lichaam. De stretch in de jersey stof zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en een comfortabele fit die de hele dag door prettig aanvoelt.

Een Kleur die Uitstraalt

De rijke roze kleur van dit overhemd voegt een frisse en eigentijdse touch toe aan je garderobe. Het is een kleur die zelfvertrouwen uitstraalt en perfect is voor de man die niet bang is om op te vallen in de menigte.

Jersey Overhemden: Synoniem voor Comfort

Als onderdeel van de categorie Jersey overhemden, staat het Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange bekend om zijn ongeëvenaarde comfort. De jersey stof is zacht, ademend en onderhoudsvriendelijk, wat het ideaal maakt voor dagelijks gebruik.

De Nieuwe Collectie van No Excess

Dit overhemd maakt deel uit van de nieuwe collectie van No Excess, een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve kleding met een stoere, no-nonsense uitstraling. Als je op zoek bent naar kleding die zowel trendy als duurzaam is, dan is No Excess het merk voor jou.

Veelzijdigheid van T-shirts & Polo's

De Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange valt onder de categorie T-shirts & Polo's, wat betekent dat het een veelzijdig kledingstuk is dat je zowel casual als netjes kunt dragen. Combineer het met een jeans voor een ontspannen look of draag het onder een blazer voor een formelere gelegenheid.

Bestel Jouw No Excess Overhemd Vandaag Nog

Ben je klaar om een statement te maken met je kledingkeuze? Bestel dan nu de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange van No Excess en voeg een vleugje klasse toe aan je dagelijkse outfit. Klik door naar onze Overhemden sectie en ontdek wat No Excess nog meer te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-191)

Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-191)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen