Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-078)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-078)

Ontdek de stijlvolle Shirt 2 Coloured With Linen van No Excess. Perfecte mix van navy chic en comfort, ideaal voor elke gelegenheid. Ademend linnen, Europese pasvormen S-3XL.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-078) van No Excess

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan de Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-078) van No Excess. Dit overhemd is een must-have voor elke modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Een Klassieke Touch met een Moderne Twist

De Shirt 2 Coloured With Linen combineert een tijdloze navy kleur met een moderne pasvorm, ideaal voor de man die zijn garderobe wil verrijken met een veelzijdig kledingstuk. De subtiele kleurnuances geven dit overhemd een unieke uitstraling die bij elke gelegenheid past, van een informele bijeenkomst tot een zakelijke afspraak.

Comfort en Kwaliteit in Één

Gemaakt van een hoogwaardige linnenmix, biedt dit overhemd van No Excess een optimaal draagcomfort. Linnen staat bekend om zijn ademende en lichtgewicht eigenschappen, wat dit overhemd perfect maakt voor de warmere dagen of voor een lange dag op kantoor.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan Europese maten – van S tot 3XL – is er voor elke man een Shirt 2 Coloured With Linen dat als gegoten zit. De pasvorm is ontworpen om de moderne man te flatteren, met genoeg bewegingsvrijheid om comfort te garanderen zonder in te leveren op stijl.

De Nieuwe Collectie van No Excess

Dit overhemd maakt deel uit van de nieuwe collectie van No Excess, een merk dat bekendstaat om zijn aandacht voor detail en de nieuwste modetrends. Als onderdeel van de categorie lange mouw overhemden en linnen overhemden, belichaamt het de frisse en moderne uitstraling die kenmerkend is voor het merk.

Voeg Een Vleugje Elegantie Toe Aan Uw Garderobe

Of u nu kiest voor een casual look met jeans of het combineert met een nette broek voor formelere gelegenheden, de Shirt 2 Coloured With Linen is een veelzijdige toevoeging aan uw kledingcollectie. Laat uw persoonlijke stijl spreken en maak een statement met dit prachtige overhemd van No Excess.

Wacht niet langer en verrijk uw garderobe met de Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-078) van No Excess. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-078)

Shirt 2 Coloured With Linen (23450215-078)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen