Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING

Overhemd MAmarc N Print Storm Blue (30205142 - 174421)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Boordmaat:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Overhemd MAmarc N Print Storm Blue (30205142 - 174421)

Maak indruk met het MAmarc N Print Storm Blue overhemd van Matinique. Stijlvolle print, perfecte pasvorm en tijdloze klasse voor elke gelegenheid. Scoor 'm nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd MAmarc N Print Storm Blue

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als uniek is? Het Overhemd MAmarc N Print Storm Blue van het gerenommeerde merk Matinique is een echte blikvanger in elke herengarderobe. Dit is niet zomaar een overhemd; het is een statement van goede smaak en verfijning, perfect voor de moderne man.

Waarom kiezen voor het Overhemd MAmarc N Print Storm Blue?

Matinique staat bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, en dat zie je terug in dit overhemd. Met een subtiele print in stormblauw combineer je moeiteloos stijl met comfort. Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een avond uit gaat, dit overhemd past bij elke gelegenheid. De lange mouwen en de chique uitstraling maken het een ideale keuze voor de man die er graag op zijn best uitziet.

Productdetails die indruk maken

Het Overhemd MAmarc N Print Storm Blue is meer dan alleen een mooi gezicht. Het zit vol met kenmerken die het onderscheiden van de rest:

  • Kleur: Een diepe, stormblauwe kleur die veelzijdigheid en klasse uitstraalt.
  • Boord: Beschikbaar in maat 41 en 42, voor de perfecte pasvorm rond de hals.
  • Categorie: Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, Overhemden, Stijlvol & Chic, waardoor het een must-have is voor iedereen die zijn garderobe wil verrijken met een kwalitatief en stijlvol item.

Voeg een vleugje Matinique toe aan je garderobe

Met het Overhemd MAmarc N Print Storm Blue van Matinique haal je niet alleen een stijlvol item in huis, maar ook een stukje van de Matinique-erfenis. Dit merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen die moeiteloos elke outfit naar een hoger niveau tillen.

Wacht niet langer

Ben je klaar om je stijl te verrijken met het Overhemd MAmarc N Print Storm Blue? Wacht dan niet langer. De exclusiviteit en populariteit van Matinique-overhemden betekent dat ze snel uitverkocht kunnen zijn. Bestel nu en verzeker jezelf van een overhemd dat zowel bij casual als formele gelegenheden niet misstaat. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, en maak vandaag nog een statement met Matinique.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd MAmarc N Print Storm Blue (30205142 - 174421)

Overhemd MAmarc N Print Storm Blue (30205142 - 174421)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen