Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: ALLES MOET WEG | T/M 60% KORTING

Lerros Broek LANG OLIVE (2009166 - 683)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 32,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Lerros Broek LANG OLIVE (2009166 - 683)

Ontdek de Broek LANG OLIVE van Lerros: jouw stijlvolle match voor elke setting. Perfecte pasvorm, topkwaliteit en een frisse look voor de modebewuste man. Scoor 'm nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige Broek LANG OLIVE (2009166 - 683) van Lerros

Zoek je een broek die zowel comfortabel als stijlvol is? Kijk dan niet verder dan de Broek LANG OLIVE (2009166 - 683) van Lerros. Deze broek is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en een goede pasvorm.

Een stijlvolle toevoeging aan je garderobe

De Broek LANG OLIVE is een perfecte aanvulling op je garderobe. Met zijn tijdloze ontwerp en de verfijnde groene kleur, biedt deze broek een frisse en modieuze uitstraling die bij elke gelegenheid past. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit plant, deze broek is de ideale keuze.

Perfecte pasvorm voor elke man

De beschikbare jeansmaten, variërend van 30-34 tot 40-30, zorgen ervoor dat je de perfecte maat kunt vinden die comfortabel zit en goed aansluit op je lichaam. De Broek LANG OLIVE is ontworpen om een slanke, maar niet te strakke pasvorm te bieden, waardoor het een must-have is voor elke man die op zoek is naar zowel stijl als comfort.

Hoogwaardige kwaliteit van Lerros

Als je kiest voor een broek van Lerros, kies je voor kwaliteit. Dit merk staat bekend om zijn duurzame materialen en uitstekende afwerking. De Broek LANG OLIVE is geen uitzondering en zal een langdurige aanwinst zijn voor je kledingcollectie.

Ontdek de categorie Broeken van Lerros

Ben je geïnteresseerd in meer broeken van Lerros? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide Broeken collectie. Van chino's tot jeans, Lerros biedt een breed assortiment aan stijlen die passen bij elke voorkeur en gelegenheid.

Bestel jouw Broek LANG OLIVE vandaag nog

Wacht niet langer en voeg de Broek LANG OLIVE toe aan je garderobe. Bestel eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering. Met de juiste combinatie van stijl, comfort en kwaliteit is deze broek de ideale keuze voor de modebewuste man.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Broek LANG OLIVE (2009166 - 683)

Broek LANG OLIVE (2009166 - 683)

79,99 € 32,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen