Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Gaastra Fleece Vest Viking Shocking Orange (353602222 - O001)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

179,95 € 53,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Gaastra Fleece Vest Viking Shocking Orange (353602222 - O001)

Steel de show met de Gaastra Fleece Vest Viking in shocking oranje! Perfecte pasvorm, warm comfort en een trendy kleur die je outfit laat knallen. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Gaastra Fleece Vest Viking Shocking Orange

Zoek je een opvallende toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als stijl biedt? Het Fleece Vest Viking Shocking Orange van Gaastra is een uitstekende keuze voor de moderne man die niet bang is om op te vallen. Dit vest is perfect voor die dagen waarop je een extra laag nodig hebt zonder in te leveren op uitstraling.

Waarom kiezen voor het Gaastra Fleece Vest?

De combinatie van functionaliteit en design maakt dit fleece vest van Gaastra een must-have. Het is niet alleen een eye-catcher door de opvallende oranje kleur, maar het biedt ook het comfort en de warmte die je verwacht van een kwaliteitsfleece. De Europese maat S zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de hoogwaardige materialen en afwerking van Gaastra garant staan voor duurzaamheid.

Productdetails die eruit springen

Dit shocking orange fleece vest is onderdeel van de categorie Truien & vesten en valt op door zijn levendige kleur en comfortabele pasvorm. Met de Europese maat S is het vest toegankelijk voor een breed publiek. De kleur oranje is niet alleen trendy maar ook veelzijdig te combineren met andere kledingstukken uit je garderobe. Het vest is ideaal voor de man die waarde hecht aan zowel stijl als comfort.

Maak je outfit compleet

Combineer het Fleece Vest Viking Shocking Orange met andere items uit onze Truien & vesten collectie voor een complete look. Of je nu gaat voor een casual dagje uit of een actieve middag buiten, met dit vest ben je op alles voorbereid. De opvallende oranje kleur maakt het een perfecte match voor zowel neutrale als donkere tinten, waardoor je moeiteloos een unieke stijl creëert.

Wacht niet langer

Ben je klaar om een statement te maken met je kledingkeuze? Het Fleece Vest Viking Shocking Orange van Gaastra is nu beschikbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Voeg een vleugje kleur toe aan je garderobe en geniet van de perfecte mix van stijl en comfort. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en uitstraling van Gaastra's nieuwste aanwinst voor je kledingcollectie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Fleece Vest Viking Shocking Orange (353602222 - O001)

Fleece Vest Viking Shocking Orange (353602222 - O001)

179,95 € 53,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen