Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Fynch Hatton Summer stretch cargo bermuda orient red (1413 2811 - 361)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fynch Hatton Summer stretch cargo bermuda orient red (1413 2811 - 361)

Discover the Summer Stretch Cargo Bermuda by Fynch Hatton for the ultimate blend of style and comfort. Elevate your summer wardrobe now at Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Zomerse Vrijheid met de Summer Stretch Cargo Bermuda van Fynch Hatton

De zomer roept om avontuur, vrijheid en stijl. Het is een tijd waarin elke man de perfecte balans zoekt tussen comfort en elegantie. Nieuwnieuw.com Herenmode presenteert met trots de Summer Stretch Cargo Bermuda in orient red van Fynch Hatton, een kledingstuk dat deze balans belichaamt. Dit is niet zomaar een korte broek; het is een statement van verfijning en veelzijdigheid.

Voel de Zomerse Bries in Stijl

Stel je voor dat je langs de kustlijn loopt, de zomerbries voelt spelen met de lichte stof van je Bermuda. De Summer Stretch Cargo Bermuda van Fynch Hatton is ontworpen om je niet alleen een ongeëvenaard comfort te bieden, maar ook een stijlvolle uitstraling die hoofden doet draaien. De levendige orient red kleur weerspiegelt de passie en energie van de zomer, waardoor je je onderscheidt van de massa.

Een Symbool van Avontuur

De zomer is het seizoen van ontdekking en avontuur. Of je nu de verborgen parels van je stad verkent of op een exotische bestemming bent, de Summer Stretch Cargo Bermuda is je ideale metgezel. Met zijn praktische cargo zakken heb je altijd je essentiële items bij de hand, terwijl de stretchstof je de bewegingsvrijheid biedt die je nodig hebt om elk avontuur aan te gaan.

Verfijning Ontmoet Comfort

De dagen van oncomfortabele of beperkende kleding zijn voorbij. De Summer Stretch Cargo Bermuda van Fynch Hatton is het toonbeeld van hoe comfort en verfijning hand in hand kunnen gaan. Deze Bermuda is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde materialen en de aandacht voor detail, biedt deze korte broek een ongekend draagcomfort, zelfs op de warmste zomerdagen.

De Ultieme Zomer Garderobe Must-Have

Elke man heeft dat ene kledingstuk nodig dat zijn zomer garderobe compleet maakt. De Summer Stretch Cargo Bermuda is precies dat stuk. Het is veelzijdig genoeg om te dragen bij een casual uitje met vrienden of een meer geklede gelegenheid. Gecombineerd met een luchtig shirt of een stijlvol poloshirt, creëer je moeiteloos een look die zowel ontspannen als verfijnd is.

Ontdek Jouw Zomerse Ik

De zomer is een tijd om jezelf opnieuw uit te vinden en te experimenteren met je stijl. Nieuwnieuw.com Herenmode nodigt je uit om de Summer Stretch Cargo Bermuda van Fynch Hatton te ontdekken en te ervaren hoe dit kledingstuk je zomer naar een hoger niveau kan tillen. Laat je inspireren door de vrijheid en het avontuur dat deze Bermuda belichaamt. Het is tijd om je zomerse ik te omarmen en de wereld te laten zien wie je bent.

Wacht niet langer en voeg nu deze essentiële zomerse must-have toe aan je garderobe. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en laat de Summer Stretch Cargo Bermuda van Fynch Hatton je begeleiden op al je zomerse avonturen. Jouw zomer begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Summer stretch cargo bermuda orient red (1413  2811 - 361)

Summer stretch cargo bermuda orient red (1413 2811 - 361)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen