Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United Polo abstract mercerised Mid blue (41.3620 - 115)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,99 € 44,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Polo abstract mercerised Mid blue (41.3620 - 115)

Voeg elegantie en comfort toe aan je look met de Polo abstract mercerised Mid Blue van Fellows United. Bestel nu en upgrade je garderobe met dit unieke kledingstuk!

Lees de volledige productomschrijving

Polo Abstract Mercerised Mid Blue: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Polo abstract mercerised Mid blue (41.3620 - 115) van Fellows United. Deze polo, onderdeel van onze nieuwe collectie, is een must-have voor elke modebewuste man. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen weekend of een geklede outfit voor een formele gelegenheid, deze polo voldoet aan al je wensen.

Waarom Kiezen voor de Polo Abstract Mercerised Mid Blue?

De Polo abstract mercerised Mid blue biedt een unieke combinatie van kwaliteit en design. Gemaakt van hoogwaardig gemerceriseerd katoen, voelt deze polo buitengewoon zacht aan op de huid en biedt het een luxueuze uitstraling. Het abstracte patroon in verschillende tinten blauw en multicolor zorgt voor een moderne en stijlvolle look die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Unieke Verkoopargumenten

Deze polo is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. Het gemerceriseerde katoen zorgt niet alleen voor een zijdezachte textuur, maar ook voor een subtiele glans die de polo een verfijnde uitstraling geeft. De hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail maken dit een duurzame keuze die seizoen na seizoen meegaat. Bovendien is de polo verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van M tot en met 4XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Details van de Polo Abstract Mercerised Mid Blue

De Polo abstract mercerised Mid blue valt onder de categorieën T-shirts & Polo's en Korte mouw polo's. Het is een product van het gerenommeerde merk Fellows United, bekend om zijn hoogwaardige herenmode. Deze polo is een uitstekende keuze voor mannen die waarde hechten aan stijl en kwaliteit. De kleurvarianten blauw en multicolor maken het een veelzijdig kledingstuk dat in elke garderobe past.

Maak een Statement met Fellows United

Met de Polo abstract mercerised Mid blue van Fellows United voeg je een vleugje elegantie en verfijning toe aan je dagelijkse look. Deze polo is perfect voor elke gelegenheid, of je nu een casual dag hebt of een formele bijeenkomst bijwoont. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe deze polo je persoonlijke stijl naar een hoger niveau kan tillen.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de Polo abstract mercerised Mid blue (41.3620 - 115) van Fellows United vandaag nog toe aan je garderobe. Bezoek onze website om deze en andere geweldige items uit onze nieuwe collectie te ontdekken. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze polo te bieden heeft. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met dit unieke en veelzijdige kledingstuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo  abstract mercerised Mid blue (41.3620 - 115)

Polo abstract mercerised Mid blue (41.3620 - 115)

89,99 € 44,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen