Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fellows United Cardigan cord structure Mint green (41.1106 - 175)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Cardigan cord structure Mint green (41.1106 - 175)

Ga voor stijl en comfort met de Fellows United Mintgroene Cardigan. Perfecte pasvorm voor elke man, van M tot 4XL. Een duurzame aanwinst voor elke garderobe. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Cardigan cord structure Mintgroen van Fellows United

Bent u op zoek naar een veelzijdig vest dat zowel comfort als stijl biedt? Kijk dan niet verder dan de Cardigan cord structure Mintgroen (41.1106 - 175) van Fellows United. Dit stijlvolle kledingstuk is een must-have voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als gemak.

Perfecte Mix van Comfort en Stijl

De Cardigan cord structure Mintgroen is speciaal ontworpen voor de man die geen concessies wil doen aan comfort en stijl. De zachte corduroy structuur biedt een unieke touch die uw outfit onderscheidt, terwijl de frisse mintgroene kleur zorgt voor een opvallende en modieuze uitstraling. Deze cardigan is perfect voor zowel een casual dagje uit als een avondje uit met vrienden.

Optimale Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan Europese maten van M tot 4XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man. De Cardigan cord structure is ontworpen om comfortabel te zitten en tegelijkertijd een flatterend silhouet te creëren. Of u nu slank of breder gebouwd bent, deze cardigan zal u als gegoten zitten.

Veelzijdigheid in Uw Garderobe

De Cardigan cord structure Mintgroen is een veelzijdig stuk dat niet mag ontbreken in uw garderobe. Het past naadloos binnen de categorieën Truien & Vesten en is een uitstekende toevoeging aan de Nieuwe collectie van Fellows United. Draag het over een T-shirt voor een relaxte look of combineer het met een overhemd voor een formelere gelegenheid.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Fellows United staat bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, en deze cardigan is daar geen uitzondering op. Gemaakt met oog voor detail en van hoogwaardige materialen, bent u verzekerd van een product dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst zijn waarde behoudt.

Bestel Nu Uw Nieuwe Favoriete Cardigan

Wacht niet langer en voeg deze must-have cardigan toe aan uw kledingcollectie. Met zijn tijdloze uitstraling en hoogwaardige afwerking is de Cardigan cord structure Mintgroen van Fellows United een investering waar u geen spijt van zult krijgen. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cardigan cord structure Mint green (41.1106 - 175)

Cardigan cord structure Mint green (41.1106 - 175)

€ 99,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen