Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed T-shirt Ty Loden Frost (202934 - 509)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed T-shirt Ty Loden Frost (202934 - 509)

Ontdek de tijdloze klasse van Dstrezzed met het T-shirt Ty Loden Frost. Stijl en comfort komen samen in dit kledingstuk, een must-have voor elke moderne man. Investeer in jezelf en straal zelfvertrouwen uit. Koop nu bij Nieuwnieuw.com Herenmode!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Dstrezzed

Stap in een wereld waar stijl en comfort samensmelten tot een perfecte harmonie. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode introduceren we met trots het T-shirt Ty Loden Frost (202934 - 509) van Dstrezzed, een kledingstuk dat niet alleen een statement maakt in je garderobe maar ook de essentie van moderne mannelijkheid belichaamt. Dit T-shirt, behorend tot de nieuwste collectie, is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitnodiging om jezelf te zijn, in alle comfort en stijl.

De Belichaming van Comfort en Stijl

De zoektocht naar het perfecte T-shirt eindigt hier. De Ty Loden Frost is vervaardigd uit Dry Washed Jersey, een stof die bekend staat om zijn ongeëvenaarde zachtheid en duurzaamheid. Het groene kleurenpalet straalt een serene rust uit, terwijl het tegelijkertijd een krachtige statement maakt. Beschikbaar in maten variërend van S tot XXL, biedt dit T-shirt van Dstrezzed een inclusieve pasvorm die elke man de kans geeft om te schitteren.

Een Nieuwe Definitie van Dagelijkse Luxe

Elke man verdient het om zich elke dag speciaal te voelen, en met de Ty Loden Frost wordt dit werkelijkheid. Dit T-shirt is niet zomaar een onderdeel van je garderobe; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor het weekend of een subtiele touch van elegantie voor een avond uit, dit T-shirt past naadloos in elke setting. De rijke textuur en de verfijnde afwerking spreken boekdelen over de aandacht voor detail die Dstrezzed kenmerkt.

Exclusiviteit binnen Handbereik

De Ty Loden Frost is niet zomaar een toevoeging aan onze T-shirts & polo's collectie; het is een belofte van exclusiviteit en kwaliteit. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat onze klanten het beste verdienen. Daarom selecteren we alleen kledingstukken die voldoen aan de hoogste standaarden van vakmanschap en stijl. Dit T-shirt is een toonbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en onze passie voor mode.

Maak Vandaag Nog deel uit van de Dstrezzed Familie

De tijd is gekomen om je garderobe te verrijken met kleding die spreekt tot de ziel. De Ty Loden Frost van Dstrezzed is meer dan een T-shirt; het is een investering in jezelf. Laat deze kans niet voorbijgaan om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die weten wat ze willen en niet bang zijn om dit te tonen. Met slechts enkele klikken kan dit T-shirt van jou zijn, klaar om je te vergezellen op elk avontuur dat het leven je brengt.

Wacht niet langer. Verken de nieuwe collectie van Dstrezzed bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek de perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Laat de Ty Loden Frost je gids zijn in een wereld waar stijl en comfort hand in hand gaan. Dit is jouw moment om te schitteren.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Ty Loden Frost (202934 - 509)

T-shirt Ty Loden Frost (202934 - 509)

€ 49,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen