Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed T-shirt Nick Cedar Wood (202877 - 449)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed T-shirt Nick Cedar Wood (202877 - 449)

Discover the unique style of Dstrezzed with the T-shirt Nick Cedar Wood. Make a statement with this bold and comfortable piece that embodies individuality and sophistication. Join the Dstrezzed family today at Nieuwnieuw.com and stand out from the crowd.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Unieke Stijl van Dstrezzed: T-shirt Nick Cedar Wood

Stap binnen in de wereld van Dstrezzed, waar mode meer is dan alleen kleding; het is een expressie van persoonlijkheid en individualiteit. Het T-shirt Nick Cedar Wood is het perfecte voorbeeld van hoe een eenvoudig kledingstuk kan transformeren in een statement van stijl en comfort. Dit is niet zomaar een T-shirt; het is een ervaring, een gevoel, een manier om jezelf te uiten zonder woorden.

Een Tint van Karakter

Met zijn opvallende roze kleur staat het T-shirt Nick Cedar Wood symbool voor de moedige man die niet bang is om op te vallen in de menigte. De kleur roze is niet alleen een teken van avontuurlijkheid maar ook van verfijning en stijl. Dit T-shirt, behorend tot de categorie T-shirts & polo's van Dstrezzed, is een ode aan de man die zijn eigen pad durft te kiezen.

Comfort Ontmoet Stijl

Het T-shirt Nick Cedar Wood is vervaardigd met de unieke 'Natural Dyed Jersey' techniek, wat resulteert in een ongeëvenaard comfort en een levendige kleur die de tand des tijds zal doorstaan. De zorgvuldige selectie van maten, variërend van S tot XXL, zorgt ervoor dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden, waardoor dit T-shirt een must-have is in de garderobe van elke moderne man.

De Essentie van Dstrezzed

Dstrezzed staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en stijl, en het T-shirt Nick Cedar Wood is hier geen uitzondering op. Als onderdeel van de nieuwste collectie, vertegenwoordigt dit T-shirt de essentie van wat Dstrezzed te bieden heeft: kleding die niet alleen de trends volgt, maar deze ook zet. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die weten wat ze willen en niet bang zijn om dit te laten zien.

Een Uitnodiging tot Ervaring

Het T-shirt Nick Cedar Wood is meer dan alleen een kledingstuk; het is een verhaal, een avontuur, een kans om jezelf opnieuw uit te vinden. Met zijn Europese maten en de categorie T-shirts & Polo's belichaamt dit T-shirt de veelzijdigheid en de dynamiek van de moderne man. Het is een uitnodiging om je garderobe te verrijken met een stuk dat zowel tijdloos als eigentijds is.

Maak Vandaag Nog deel uit van de Dstrezzed Familie

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de unieke stijl van Dstrezzed met het T-shirt Nick Cedar Wood. Laat dit T-shirt een uitdrukking zijn van wie je bent en waar je voor staat. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je inspireren door een wereld van stijl, comfort en individualiteit. Het is tijd om jezelf te onderscheiden van de rest, met Dstrezzed.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Nick Cedar Wood (202877 - 449)

T-shirt Nick Cedar Wood (202877 - 449)

€ 49,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen