Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Dstrezzed Knitted Polo Mercury Dark Earth (420026 - 215)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Knitted Polo Mercury Dark Earth (420026 - 215)

Ga voor veelzijdige klasse met de Dstrezzed Knitted Polo Mercury Dark Earth. Perfecte pasvorm, tijdloos design en ultiem comfort in elke maat. Jouw stijlupgrade wacht!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Knitted Polo Mercury Dark Earth van Dstrezzed

Bent u op zoek naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als chique gedragen kan worden? Dan is de Knitted Polo Mercury Dark Earth (420026 - 215) van Dstrezzed de perfecte aanvulling op uw garderobe. Deze polo combineert comfort met een moderne uitstraling, waardoor hij ideaal is voor de modebewuste man.

Een Tijdloze Klassieker met een Moderne Twist

De polo is al lang een vast item in de mannengarderobe, maar Dstrezzed tilt dit klassieke kledingstuk naar een hoger niveau. Met de Knitted Polo Mercury Dark Earth kiest u voor een stijlvolle bruine kleur die moeiteloos combineert met diverse outfits. Of het nu gaat om een ontspannen weekend of een informele werkdag, deze polo straalt klasse uit.

Comfort en Kwaliteit in Elke Maat

Comfort staat voorop bij de Knitted Polo Mercury Dark Earth, beschikbaar in Europese maten S tot XXL. Gemaakt met oog voor detail en kwaliteit, zorgt deze polo ervoor dat u zich de hele dag door comfortabel voelt. Het zachte breisel en de perfecte pasvorm maken het een genot om te dragen, ongeacht uw postuur.

De Nieuwe Collectie van Dstrezzed

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Dstrezzed, vertegenwoordigt deze polo de laatste trends in herenmode. De Knitted Polo Mercury Dark Earth is een must-have voor elke man die zijn stijl serieus neemt. Ontdek de rest van de collectie en combineer deze polo met andere hoogwaardige kledingstukken van Dstrezzed.

Bestel Nu Uw Dstrezzed Polo

Wacht niet langer en verrijk uw kledingcollectie met de Knitted Polo Mercury Dark Earth. Bestel hem nu en ervaar de kwaliteit en stijl van Dstrezzed. Met een paar klikken is deze veelzijdige polo van u, klaar om uw look naar een hoger niveau te tillen. Kies voor de perfecte mix van casual en chique, kies voor Dstrezzed.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Knitted Polo Mercury Dark Earth (420026 - 215)

Knitted Polo Mercury Dark Earth (420026 - 215)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen