Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Dstrezzed Polo Half-zip Dorian Loden Frost (420062 - 509)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Polo Half-zip Dorian Loden Frost (420062 - 509)

Ontdek de Dstrezzed Polo Half-zip Dorian Loden Frost: jouw stijlvolle match voor elke gelegenheid. Perfecte pasvorm, moderne half-zip twist en topkwaliteit materiaal.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Polo Half-zip Dorian Loden Frost (420062 - 509) van Dstrezzed

Zoek je een veelzijdige en modieuze toevoeging aan je garderobe? Dan is de Polo Half-zip Dorian Loden Frost (420062 - 509) van Dstrezzed precies wat je nodig hebt. Deze polo is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan comfort en stijl.

Perfecte Mix van Casual en Klasse

Met zijn verfijnde groene kleur en de comfortabele pasvorm is deze polo een echte must-have. Of je nu een dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend voor de boeg, met de Polo Half-zip Dorian Loden Frost kom je altijd goed voor de dag. De polo is beschikbaar in Europese maten van S tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte maat bij zit.

Hoogwaardige Materialen en Design

Dankzij de hoogwaardige materialen voelt de polo niet alleen zacht aan, maar blijft hij ook lang mooi. De subtiele half-zip geeft een moderne twist aan het klassieke polo-ontwerp. De korte mouwen maken het een ideale keuze voor de lente en zomer, maar ook in de herfst kun je deze polo prima dragen onder een vest of jasje.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Deze polo is onderdeel van de nieuwe collectie van Dstrezzed en valt binnen de categorie T-shirts & polo's. Het is een perfecte aanvulling op de garderobe van elke man die op zoek is naar een combinatie van casual comfort en een stijlvolle uitstraling.

Bestel Jouw Dstrezzed Polo Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige polo toe aan je collectie. Bestel de Polo Half-zip Dorian Loden Frost (420062 - 509) vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met Dstrezzed maak je altijd een onuitwisbare indruk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Half-zip Dorian Loden Frost (420062 - 509)

Polo Half-zip Dorian Loden Frost (420062 - 509)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen