Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

District Indigo Overhemd Performance Lightblue (7.32.25.791 - 017)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Overhemd Performance Lightblue (7.32.25.791 - 017)

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met het Overhemd Performance Lightblue van District Indigo. Verrijk je garderobe en straal zelfvertrouwen uit. Bezoek Nieuwnieuw.com en maak deel uit van de exclusieve District Indigo Familie.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Klasse van District Indigo: Een Stijlreis

De zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier, bij de nieuwe collectie van District Indigo. Elk kledingstuk vertelt een verhaal, een verhaal van onberispelijke stijl, comfort en kwaliteit die de moderne man niet alleen zoekt maar verdient. Het Overhemd Performance Lightblue is meer dan een kledingstuk; het is een belofte van uitmuntendheid en een toonbeeld van hoe klassieke elegantie en moderne behoeften naadloos kunnen samenvloeien.

Een Nieuwe Definitie van Comfort en Stijl

In de wereld van herenmode is het vinden van het juiste evenwicht tussen comfort en stijl vaak een uitdaging. District Indigo heeft deze uitdaging aangenomen en overwonnen door het creëren van het Overhemd Performance Lightblue. Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk; het is een ervaring. Een ervaring die begint bij het eerste moment dat je het aantrekt en voortduurt bij elke beweging die je maakt. Het is ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel zijn uiterlijk als zijn comfort gedurende de dag.

De Kracht van Details

De ware schoonheid van een overhemd zit in de details. Van de zorgvuldig geselecteerde blauwe kleur die zowel kracht als rust uitstraalt tot de nauwkeurig afgemeten boordmaten die elke man de perfecte pasvorm bieden. District Indigo begrijpt dat stijl persoonlijk is en biedt daarom een scala aan maten die ervoor zorgen dat elke man zich op zijn best kan voelen en er op zijn best uit kan zien.

Een Collectie die Spreekt

Binnen de collectie van Overhemden en Performance overhemden van District Indigo, neemt het Overhemd Performance Lightblue een speciale plaats in. Het vertegenwoordigt een perfecte harmonie tussen traditionele waarden en hedendaagse prestaties. Het overhemd is niet alleen een toonbeeld van de nieuwe collectie maar ook van de belofte van District Indigo aan de moderne man: stijlvol & chic zijn in elke situatie.

Een Uitnodiging tot Ervaring

Het Overhemd Performance Lightblue van District Indigo is meer dan alleen een toevoeging aan je garderobe; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een wereld waar stijl, comfort en kwaliteit samenkomen. Het is een kans om jezelf te presenteren in het beste licht, ongeacht de gelegenheid. Van formele evenementen tot casual bijeenkomsten, dit overhemd zal je begeleiden en ervoor zorgen dat je altijd je onberispelijke zelf bent.

Maak Vandaag Nog Deel uit van de District Indigo Familie

Wacht niet langer om deel uit te maken van de exclusieve wereld van District Indigo. Ontdek vandaag nog het Overhemd Performance Lightblue en laat je meenemen op een reis van stijl, comfort en ongeëvenaarde kwaliteit. Dit is jouw kans om niet alleen je garderobe te verrijken, maar ook je uitstraling en zelfvertrouwen naar een hoger niveau te tillen. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je inspireren door de nieuwste collecties die speciaal zijn ontworpen voor de moderne man.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Performance Lightblue (7.32.25.791 - 017)

Overhemd Performance Lightblue (7.32.25.791 - 017)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen