Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE (2191.22 - OLIVE)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Niet op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE (2191.22 - OLIVE)

Ontdek het Blue Industry Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE: stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Ideaal voor de modebewuste man. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE van Blue Industry

Bent u op zoek naar een overhemd dat comfort en stijl moeiteloos combineert? Kijk dan niet verder dan het Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE (2191.22 - OLIVE) van Blue Industry. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar, is dit overhemd de perfecte toevoeging aan uw garderobe voor zowel een casual als een geklede look.

Een Overhemd Dat Uitblinkt in Comfort en Stijl

Het Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE is niet zomaar een overhemd. Het is een toonbeeld van de nieuwe collectie van Blue Industry, waarin comfort en design hand in hand gaan. Met zijn relaxte pasvorm en de zachte jersey stof, biedt dit overhemd een ongekend draagcomfort. De subtiele olijfgroene kleur geeft het een verfijnde uitstraling die bij elke gelegenheid past.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een scala aan boordmaten van 37 tot en met 45, is er voor elke man een Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE dat als gegoten zit. De nauwkeurig ontworpen pasvorm zorgt ervoor dat het overhemd mooi aansluit op het lichaam, zonder in te leveren op bewegingsvrijheid.

Gemaakt voor de Moderne Man

Het Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE is een toonbeeld van de moderne overhemden collectie van Blue Industry. Het is een item dat niet mag ontbreken in de garderobe van de man die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort. De groene kleur is veelzijdig en makkelijk te combineren met andere kledingstukken, waardoor het een onmisbaar stuk is voor elke gelegenheid.

Naadloze Integratie in Uw Garderobe

Of u nu een belangrijke vergadering heeft of een avond uit met vrienden, het Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE is veelzijdig genoeg om in elke situatie te dragen. Combineer het met een nette broek voor een zakelijke look, of draag het met een paar jeans voor een casual uitstraling.

Bestel Vandaag Nog Uw Ideale Overhemd

Wacht niet langer en voeg dit prachtige overhemd toe aan uw collectie. Bezoek de categorie Lange mouw overhemden en ontdek de veelzijdigheid van de Blue Industry overhemden. Met het Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE kiest u voor een combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel nu en ervaar de perfectie van Blue Industry.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE (2191.22 - OLIVE)

Overhemd Lounge jersey shirt OLIVE (2191.22 - OLIVE)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen