Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Blue Industry Colbert BLACK (JBIW20-M24 - BLACK)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

199,95 € 159,96 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Colbert BLACK (JBIW20-M24 - BLACK)

Ontdek de tijdloze elegantie van het Colbert BLACK van Blue Industry. Een must-have voor elke modebewuste man. Bestel nu en verrijk je garderobe met stijl en klasse!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van het Colbert BLACK

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode draait alles om stijl en verfijning. Ons nieuwste aanbod, het Colbert BLACK (JBIW20-M24 - BLACK), belichaamt deze kernwaarden perfect. Dit colbert van het gerenommeerde merk Blue Industry is een must-have voor elke modebewuste man die op zoek is naar een stijlvolle en veelzijdige toevoeging aan zijn garderobe.

Waarom Kiezen voor het Colbert BLACK?

Het Colbert BLACK is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, biedt dit colbert een ongeëvenaarde combinatie van comfort en stijl. De zwarte kleur straalt klasse en verfijning uit, waardoor het perfect is voor zowel formele als informele gelegenheden. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een chique diner, met dit colbert maak je altijd de juiste indruk.

Unieke Verkoopargumenten

Wat het Colbert BLACK echt bijzonder maakt, zijn de unieke eigenschappen die het biedt. Het colbert is onderdeel van de nieuwe collectie en valt onder verschillende categorieën zoals Colberts, Colberts & Gilets, en Kostuums. Deze veelzijdigheid maakt het een ideale keuze voor diverse gelegenheden. Bovendien is het verkrijgbaar in een breed scala aan confectiematen, van 44 tot 60, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Details die het Verschil Maken

Het Colbert BLACK is een product van Blue Industry, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige afwerking. Dit colbert valt onder de categorieën Merken, Colberts, Colberts & Gilets, Nieuwe collectie, Colberts, Blue Industry en Kostuums, waardoor het een veelzijdige en stijlvolle keuze is voor elke gelegenheid. De zwarte kleur en het slanke ontwerp zorgen voor een tijdloze uitstraling die moeiteloos te combineren is met andere kledingstukken.

Een Tijdloze Aanwinst voor Jouw Garderobe

Het Colbert BLACK is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jouw persoonlijke stijl. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige afwerking, zal dit colbert jarenlang een vaste waarde in jouw garderobe zijn. Het biedt niet alleen stijl en comfort, maar ook een gevoel van zelfverzekerdheid en elegantie.

Grijp Nu Jouw Kans

Wacht niet langer en voeg het Colbert BLACK (JBIW20-M24 - BLACK) van Blue Industry vandaag nog toe aan jouw collectie. Bezoek onze website en ontdek dit en andere prachtige items in onze categorieën Colberts en Colberts & Gilets. Bestel nu en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Mis deze kans niet om jouw garderobe te verrijken met een tijdloos en elegant stuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert BLACK (JBIW20-M24 - BLACK)

Colbert BLACK (JBIW20-M24 - BLACK)

199,95 € 159,96

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen