Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Dé perfecte jas voor het voorjaar!

Dé perfecte jas voor het voorjaar!

De zon schijnt volop en de temperaturen zijn hoger dan ooit in februari! Wij worden daar heel erg blij van. Niet alleen omdat de zon gewoon heerlijk is, maar ook omdat het een reden is om weer te shoppen! Meer kleur, dunnere stof en nieuwe trends. Tijd ook voor een nieuwe jas dus, want die winterjas kan de kast in! Er zijn dit voorjaar zoveel verschillende jassen, de keuze is enorm! Een jas maakt een outfit helemaal af, het is daarom belangrijk dat jij je lekker voelt in jouw nieuwe jas. Wij zetten ze daarom graag even voor je op een rijtje. Ga jij voor de anorak, een gewatteerde jas of een tussenjas?

Anorak

De Anorak kenmerkt zich door de buidel aan de voorzijde van de jas. De jas kan niet open, maar wordt als een trui aangetrokken. Hij kan dus goed gedragen worden over bijvoorbeeld een T-shirt of een polo. De jassen zijn waterdicht vanwege de stof die gebruikt wordt. Handig voor de vele regenbuien die over Nederland trekken, ook in het voorjaar.

Tommy Hilfiger

 

Gewatteerde jas

Een gewatteerde jas is perfect te dragen tussen de seizoenen door. Een ander voordeel van deze jas is dat deze heel makkelijk opgeborgen kan worden doordat hij heel klein gemaakt kan worden.Een ideale jas dus om mee te nemen op dagen dat het toch nog aardig koud kan worden. Daarnaast zijn deze jassen ook nog eens hartstikke hip en makkelijk te combineren!

Superdry - Reset - Fortezza

Tussenjas

De tussenjas is een ideaal jasje voor in het voorjaar. Wanneer de zon zich even achter de wolken verschuilt of wanneer een stevige wind de kop opsteekt kan het snel toch nog heel koud aanvoelen in Nederland. Een tussenjas is hiervoor de perfecte oplossing. 

Reset - Tommy Hilfiger - Reset

Bron omslag: Reset 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen