Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019107 - 39)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019107 - 39)

Upgrade je stijl met BALLIN's Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue. Perfecte pasvorm, tijdloze kleur, voor elke gelegenheid. Shop nu en voel het verschil in comfort en klasse!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue van BALLIN'

Zoek je een T-shirt dat stijl en comfort naadloos combineert? Kijk dan niet verder dan de Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019107 - 39) van BALLIN'. Dit T-shirt, speciaal ontworpen voor de modebewuste man, is een essentiële toevoeging aan je garderobe die je niet wilt missen.

Perfecte Pasvorm en Ultiem Comfort

De Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue is meer dan zomaar een T-shirt. Het is een statement van stijl en kwaliteit. De slim fit pasvorm accentueert je lichaamsbouw zonder in te leveren op comfort. Beschikbaar in Europese maten van XS tot XXL, is er een perfecte maat voor elke man. Met een keuze uit maten zoals XS, S, M, L, XL en XXL, vind je gegarandeerd de pasvorm die bij jou past.

Een Kleur die bij Elke Gelegenheid Past

De kleur blauw is veelzijdig en tijdloos. Het past bij vrijwel elke outfit en gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit hebt of een formele bijeenkomst, de lichtblauwe kleur van dit T-shirt zal je look compleet maken. Het is een kleur die nooit uit de mode raakt en altijd klasse uitstraalt.

Ontworpen voor de Moderne Man

Als onderdeel van de nieuwe collectie van T-shirts & Polo's van BALLIN', is dit T-shirt een must-have voor elke man die zijn garderobe wil updaten met de nieuwste trends. Het T-shirt is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Shop de Look

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Voeg dan de Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue toe aan je collectie. Ontdek deze en andere trendy T-shirts & Polo's in de categorie Ronde hals T-shirts en laat je inspireren door de nieuwste BALLIN' mode. Met een simpele klik ben je op weg naar een frisse, modieuze uitstraling die indruk zal maken, waar je ook gaat.

Bestel Vandaag Nog!

Wacht niet langer en bestel de Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue vandaag nog. Met zijn perfecte pasvorm, stijlvolle design en veelzijdige kleur is het de ideale keuze voor elke modebewuste man. Shop nu en ervaar de kwaliteit en stijl van BALLIN' zelf!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019107 - 39)

Slim fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019107 - 39)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen