Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Slim fit Polo Lt Blue (24019122 - 39)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Slim fit Polo Lt Blue (24019122 - 39)

Ontdek de wereld van elegantie met de Slim Fit Polo Lt Blue van BALLIN'. Stijl en comfort komen samen in dit kledingstuk dat je laat stralen in elke situatie. Investeer vandaag nog in je unieke stijl!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Elegante Transformatie met de Slim Fit Polo Lt Blue

Stap binnen in een wereld waar stijl en comfort samensmelten tot een symfonie van elegantie. De Slim Fit Polo Lt Blue, gepresenteerd door BALLIN', is niet zomaar een kledingstuk. Het is een belichaming van een levenshouding, een uitnodiging om jezelf te herontdekken en te stralen in elke situatie. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat ware stijl verder gaat dan het oppervlakkige; het raakt de kern van wie je bent.

Een Nieuwe Horizon van Comfort en Stijl

De Slim Fit Polo Lt Blue staat voor een nieuwe definitie van comfort gekoppeld aan stijl. Deze polo, een juweel binnen de categorie T-shirts & Polo's, is ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel zijn uiterlijk als zijn welzijn. Het is de perfecte metgezel voor zowel een ontspannen dag in de stad als een belangrijke zakelijke bijeenkomst. De verfrissende lichtblauwe kleur en het slanke ontwerp weerspiegelen een gevoel van jeugdige verfijning en veelzijdigheid.

Maak een Onuitwisbare Indruk

In een wereld waar de eerste indruk telt, biedt de Slim Fit Polo Lt Blue van BALLIN' je de kans om een blijvende indruk achter te laten. Deze polo is niet alleen een kledingstuk, het is een statement. Het spreekt van zelfvertrouwen, van aandacht voor detail en van een onberispelijke smaak. Het is de keuze van de man die begrijpt dat ware elegantie schuilt in eenvoud en kwaliteit.

Verbind je met Duurzaamheid

De Slim Fit Polo Lt Blue staat ook symbool voor een engagement met de toekomst. In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijker aspect wordt van onze keuzes, vertegenwoordigt deze polo een stap in de richting van een verantwoorde mode. Gemaakt met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, is deze polo een belofte aan jezelf en aan de wereld om een verschil te maken.

Ervaar de Exclusiviteit van BALLIN'

Door te kiezen voor de Slim Fit Polo Lt Blue, kies je voor een stuk van BALLIN', een merk dat staat voor exclusiviteit en innovatie. Het is een kans om je te onderscheiden in een wereld vol eentonigheid, om deel uit te maken van een unieke groep die stijl en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Het is tijd om je garderobe te verrijken met een kledingstuk dat spreekt van klasse en tijdloze elegantie.

Ontdek Vandaag Nog Jouw Unieke Stijl

De Slim Fit Polo Lt Blue nodigt je uit om je persoonlijke stijl te verkennen en te verfijnen. Het is meer dan een aankoop; het is een investering in jezelf, in hoe je jezelf presenteert aan de wereld. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de kracht van kleding om het beste in elke man naar boven te halen. Laat deze polo de sleutel zijn tot een wereld waarin je niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt. Ontdek vandaag nog de collectie van BALLIN' en laat je inspireren door de kunst van herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit Polo Lt Blue (24019122 - 39)

Slim fit Polo Lt Blue (24019122 - 39)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen