Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Regular fit Pants Sweat Sand (24019511 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit Pants Sweat Sand (24019511 - 46)

Ontdek de stijlvolle BALLIN' Regular fit Pants Sweat Sand: perfecte pasvorm, topcomfort en veelzijdig. Ideaal voor de moderne man. Bestel nu bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Regular fit Pants Sweat Sand (24019511 - 46) van BALLIN'

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Regular fit Pants Sweat Sand van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Deze broek is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. Met zijn perfecte pasvorm en trendy design is deze sweatpants een must-have in je garderobe.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De Regular fit Pants Sweat Sand is gemaakt met oog voor detail en comfort. De regular fit zorgt ervoor dat de broek goed aansluit op je lichaam zonder te strak te zitten. Het zachte materiaal voelt aangenaam op de huid en biedt je de hele dag door comfort, of je nu thuis ontspant of de stad in gaat.

Stijlvol en veelzijdig

Deze sweatpants van BALLIN' is meer dan alleen een comfortabele broek. Het is een stijlvol item dat je moeiteloos kunt combineren met andere kledingstukken. Draag het met een T-shirt en sneakers voor een casual look, of combineer het met een overhemd en boots voor een avondje uit. De zandkleur geeft de broek een frisse en moderne uitstraling, perfect voor elk seizoen.

Ontdek BALLIN's Nieuwe Collectie

De Regular fit Pants Sweat Sand maakt deel uit van de nieuwe collectie van BALLIN'. Deze collectie staat bekend om zijn moderne ontwerpen en kwalitatieve materialen. Of je nu op zoek bent naar Broeken & Jeans, sweatpants of andere items, bij BALLIN' vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Bestel Jouw BALLIN' Sweatpants Vandaag Nog

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met de Regular fit Pants Sweat Sand? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog. Met deze broek ben je verzekerd van een combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Ontdek de volledige collectie en vind de perfecte outfit voor elke gelegenheid bij Nieuw Nieuw.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Pants Sweat Sand (24019511 - 46)

Regular fit Pants Sweat Sand (24019511 - 46)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen