Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Original Icon Logo Print Sweater Brown (23039304 - 49)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Original Icon Logo Print Sweater Brown (23039304 - 49)

Upgrade je stijl met de BALLIN' Original Icon Logo Print Sweater Brown. Perfecte pasvorm, iconische uitstraling en veelzijdige kleur voor elke gelegenheid. Topkwaliteit comfort!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Original Icon Logo Print Sweater Brown

Zoek je naar een stijlvolle upgrade voor je garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? Dan is de Original Icon Logo Print Sweater Brown van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Deze trui is een must-have voor elke modebewuste man die zijn casual look naar een hoger niveau wilt tillen.

Een Klassieker in een Nieuw Jasje

Deze sweater is onderdeel van de nieuwe collectie truien & vesten van BALLIN' en combineert klassiek comfort met een moderne twist. De iconische logo print geeft de trui een herkenbare uitstraling die perfect past bij de trendbewuste man.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van XS tot XXL is er voor iedereen een perfect passende Original Icon Logo Print Sweater Brown. Of je nu gaat voor een strakke look met een maat S of een meer ontspannen fit met een maat XL, deze trui sluit naadloos aan bij jouw lichaam en stijl.

Kleur die Past bij Elke Gelegenheid

De rijke bruine kleur van de sweater is veelzijdig en makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uit met vrienden, deze trui is geschikt voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige Kwaliteit van BALLIN'

De Original Icon Logo Print Sweater Brown is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid garanderen. De zachte stof voelt prettig aan op de huid en is perfect voor het Nederlandse klimaat.

Shop de Look

Klaar om je stijl te verrijken met de Original Icon Logo Print Sweater Brown? Bezoek de categorie Truien & Vesten op onze website en ontdek de volledige collectie van BALLIN'. Bestel vandaag nog en geef je garderobe die langverwachte boost!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Original Icon Logo Print Sweater Brown (23039304 - 49)

Original Icon Logo Print Sweater Brown (23039304 - 49)

79,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen