Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt SS hummingbird Multicolor all color (28.065.073)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt SS hummingbird Multicolor all color (28.065.073)

Elevate your style with A Fish Named Fred's Shirt SS hummingbird Multicolor. Vibrant colors, ultimate comfort, and unique design - perfect for the modern man. Add it to your wardrobe now and step into each day with confidence.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van stijl met het Shirt SS hummingbird Multicolor

Stijl is een taal die meer zegt dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Het is een expressie van individualiteit, een handtekening die je draagt. In de wereld van herenmode is er één merk dat deze taal vloeiend spreekt: A Fish Named Fred. Hun nieuwste aanwinst, het Shirt SS hummingbird Multicolor, is een meesterwerk dat de essentie van kleur en comfort belichaamt, perfect voor de moderne man die zijn garderobe wil verrijken met iets unieks.

Waar stijl en comfort elkaar ontmoeten

In een wereld waar het dagelijks leven vaak een snelle opeenvolging van gebeurtenissen is, biedt het Shirt SS hummingbird Multicolor een adempauze. Vervaardigd uit 100% katoen, belooft dit overhemd niet alleen een visueel spektakel met zijn levendige multicolor palet, maar ook een ongeëvenaard comfort. De zachte stof voelt als een tweede huid, waardoor je vrij kunt bewegen zonder in te leveren op stijl.

Een symbool van individualiteit

Elk overhemd van A Fish Named Fred is een verhaal op zich, en het Shirt SS hummingbird Multicolor is geen uitzondering. De unieke print, geïnspireerd door de levendigheid van de kolibrie, symboliseert vrijheid en de moed om jezelf te zijn. Het is een stuk dat spreekt tot de avontuurlijke geest, ontworpen voor mannen die durven op te vallen in een menigte.

Veelzijdigheid in je garderobe

Dit overhemd is meer dan alleen een kledingstuk; het is een veelzijdige partner voor elke gelegenheid. Of je nu een casual uitje plant of een formele bijeenkomst bijwoont, het Shirt SS hummingbird Multicolor past naadloos in elke setting. Combineer het met een jeans voor een ontspannen look of draag het onder een pak voor een vleugje persoonlijkheid in je zakelijke outfit.

Ontdek de collectie van A Fish Named Fred

De overhemdencollectie van A Fish Named Fred bij Nieuwnieuw.com Herenmode is een ode aan de mannen die mode zien als een verlengstuk van hun persoonlijkheid. Elk stuk is ontworpen met aandacht voor detail en een onmiskenbare liefde voor het vak. Het Shirt SS hummingbird Multicolor is slechts een voorbeeld van de creativiteit en kwaliteit die dit merk te bieden heeft.

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met de unieke stijl van A Fish Named Fred. Ontdek vandaag nog het Shirt SS hummingbird Multicolor en laat je inspireren door de kleuren van het leven. Met maten variërend van S tot 5XL, is er voor elke man een perfecte pasvorm. Laat je stijl spreken met Nieuwnieuw.com Herenmode, waar mode en persoonlijkheid samenkomen.

Beleef de magie van kleur en comfort. Voeg nu het Shirt SS hummingbird Multicolor toe aan je garderobe en stap met vertrouwen elke nieuwe dag in. Jouw avontuur in stijl begint hier, bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt SS hummingbird Multicolor all color (28.065.073)

Shirt SS hummingbird Multicolor all color (28.065.073)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen