Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt SS baywatch tower Navy (28.062.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt SS baywatch tower Navy (28.062.604)

Discover the timeless elegance of Navy with A Fish Named Fred's Shirt SS baywatch tower Navy. Crafted in 100% cotton, this shirt is more than just clothing; it's an embodiment of adventure, freedom, and impeccable style. Join the A Fish Named Fred family

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Navy: Een Verhaal Geweven in Katoen

De zoektocht naar dat ene perfecte kledingstuk dat zowel de tand des tijds als de wisselende seizoenen doorstaat, eindigt hier. Bij A Fish Named Fred, is het onze missie om herenmode te transformeren in een canvas van zelfexpressie, comfort en ongeëvenaarde stijl. Het Shirt SS baywatch tower Navy is meer dan slechts een kledingstuk; het is een belichaming van avontuur, een ode aan de vrijheid, en een symbool van onberispelijke smaak.

Een Zee van Mogelijkheden

Stel je voor: de zachte aanraking van 100% katoen tegen je huid, de subtiele, maar toch levendige navy kleur die je uitnodigt om de diepten van de oceaan te verkennen. Dit is niet zomaar een overhemd; het is een toegangspoort tot een wereld waarin elk detail telt. Van de zorgvuldig geselecteerde kleur tot de Europese maten die variëren van S tot 5XL, elk aspect van het Shirt SS baywatch tower Navy is ontworpen met jou in gedachten.

Stijl die Spreekt

De ware schoonheid van dit overhemd ligt niet alleen in het visuele aspect, maar ook in de verhalen die het vertelt. Draag het en voel hoe je deel wordt van een gemeenschap die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en een onberispelijke stijl. Of je nu door de stad wandelt of een formele gelegenheid bijwoont, dit overhemd van A Fish Named Fred zorgt ervoor dat je altijd op je best bent.

De Kracht van Katoen

In een wereld waar synthetische stoffen de overhand hebben, kiezen wij bewust voor 100% katoen. Waarom? Omdat we geloven in de kracht van natuurlijke materialen. Katoen ademt, het leeft, en het past zich aan jou aan. Het Shirt SS baywatch tower Navy is niet alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van jezelf, een tweede huid die je beschermt en tegelijkertijd de vrijheid geeft om te zijn wie je bent.

Een Uitnodiging tot Avontuur

Elk overhemd van A Fish Named Fred vertelt een verhaal, een verhaal van avontuur, ontdekking en de ongetemde geest. Met het Shirt SS baywatch tower Navy nodigen we je uit om deel te nemen aan dit verhaal, om je eigen pad te kiezen en de wereld te laten zien wie je werkelijk bent. Dit is meer dan een overhemd; het is een belofte van avontuur, een belofte die wij met trots nakomen.

Een Exclusieve Uitnodiging

Wij bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen dat ware stijl tijdloos is. Daarom nodigen we je uit om deel uit te maken van iets bijzonders, iets unieks. Het Shirt SS baywatch tower Navy is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in jezelf, in je toekomst en in de momenten die nog komen gaan. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de A Fish Named Fred-familie en ervaar wat het betekent om te kleden met doel en passie.

Wacht niet langer. Ontdek nu de nieuwe collectie en laat het Shirt SS baywatch tower Navy van A Fish Named Fred deel uitmaken van jouw verhaal. Jouw avontuur begint hier, bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt SS baywatch tower Navy (28.062.604)

Shirt SS baywatch tower Navy (28.062.604)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen