Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt oranges Multicolor blue (28.005.071)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt oranges Multicolor blue (28.005.071)

Ontdek het A Fish Named Fred Shirt: een stijlvolle mix van comfort en uniek design. Perfect voor de trendy man. Voeg kleur toe aan je garderobe en maak een statement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Unieke Stijl van A Fish Named Fred Shirt

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als uniek is? Dan is het A Fish Named Fred Shirt oranges Multicolor blue (28.005.071) precies wat u nodig heeft. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond, combineert dit overhemd comfort met een opvallend design dat gegarandeerd hoofden doet draaien.

Exclusieve Design voor de Trendsettende Man

Met dit lange mouw overhemd van A Fish Named Fred, stapt u buiten de gebaande paden van de herenmode. Het multicolor patroon met speelse sinaasappelaccenten zorgt voor een frisse en levendige uitstraling die perfect past bij de energieke en avontuurlijke geest van de drager. Het is een overhemd dat niet alleen comfort biedt, maar ook een statement maakt.

Veelzijdigheid en Comfort

Of u nu een casual dagje uit plant of een meer formele gelegenheid op de agenda heeft staan, het A Fish Named Fred Shirt is de perfecte toevoeging aan uw garderobe. De zachte stof en de slimme pasvorm zorgen voor een optimaal draagcomfort, terwijl de lange mouwen u de mogelijkheid bieden om het overhemd het hele jaar door te dragen.

Maak Uw Look Compleet

Combineer het A Fish Named Fred Shirt met een nette broek voor een zakelijke meeting, of draag het met een jeans voor een ontspannen weekendlook. De veelzijdigheid van dit overhemd maakt het een essentieel onderdeel van elke outfit. Het is niet zomaar een kledingstuk, het is een expressie van uw persoonlijke stijl.

Waarom Kiezen voor A Fish Named Fred?

A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke designs en kwalitatief hoogwaardige kleding. Als u kiest voor dit merk, kiest u voor een overhemd dat met aandacht en zorg is ontworpen. Elk detail, van de stofkeuze tot de kleurencombinatie, is zorgvuldig overwogen om u een product te bieden dat niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.

Bestel Nu en Voeg Wat Kleur Toe aan Uw Garderobe

Wacht niet langer en voeg de A Fish Named Fred Shirt oranges Multicolor blue (28.005.071) toe aan uw kledingcollectie. Bezoek onze website, plaats uw bestelling, en maak u klaar om indruk te maken met uw onberispelijke stijl en gevoel voor mode. Met dit overhemd bent u verzekerd van een look die zowel trendy als tijdloos is.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt oranges Multicolor blue (28.005.071)

Shirt oranges Multicolor blue (28.005.071)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen