Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo cactus Jeans Blue (28.307.608)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo cactus Jeans Blue (28.307.608)

Ontdek de Polo Cactus Jeans Blue van A Fish Named Fred! Stijlvol, comfortabel en duurzaam. Voel de vrijheid en maak vandaag nog de sprong naar vernieuwende herenmode op Nieuwnieuw.com! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Polo Cactus Jeans Blue

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een expressie van wie je bent en hoe je je voelt. In de wereld van herenmode is er één merk dat dit begrijpt als geen ander: A Fish Named Fred. Hun nieuwste aanwinst, de Polo Cactus Jeans Blue, is niet zomaar een kledingstuk. Het is een uitnodiging om jezelf te onderscheiden in een wereld vol uniformiteit.

Voel de Vrijheid, Voel de Kwaliteit

De Polo Cactus Jeans Blue is vervaardigd met oog voor detail en respect voor de natuur. Met een samenstelling van 95% organisch katoen en 5% elastan, biedt deze polo niet alleen een uitzonderlijk comfort maar ook een duurzame keuze voor de milieubewuste man. De zachte stof en de flexibele pasvorm omarmen je lichaam op de juiste manieren, waardoor je een vrijheid ervaart die alleen topkwaliteit kleding kan bieden.

Een Stijl die Spreekt

De kleur blauw heeft altijd een bijzondere plaats ingenomen in de garderobe van de man. Het straalt rust, betrouwbaarheid, maar ook een onmiskenbare flair uit. De Polo Cactus Jeans Blue, met zijn unieke tint en subtiele cactusprint, voegt een nieuwe dimensie toe aan deze klassieke kleur. Het is een stijlvol statement dat zowel in een casual setting als op formele gelegenheden zijn mannetje staat.

Veelzijdigheid op zijn Best

Wat de Polo Cactus Jeans Blue echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Beschikbaar in maten variërend van S tot 5XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man. Of je nu een dag op kantoor hebt, een avond uit met vrienden, of een ontspannen weekend voor de boeg; deze polo past zich moeiteloos aan elke situatie aan. Combineer het met je favoriete jeans voor een ongedwongen look, of draag het onder een blazer voor die belangrijke zakelijke bijeenkomst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wordt een Deel van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie T-shirts & polo's van A Fish Named Fred, staat de Polo Cactus Jeans Blue symbool voor vernieuwing en frisheid in de herenmode. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid, en bovenal, originaliteit in hun kledingkeuze.

Maak Vandaag Nog de Sprong

Waarom wachten om je garderobe te verrijken met deze must-have polo? De Polo Cactus Jeans Blue is meer dan een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Een kans om je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen en de wereld te laten zien wie je echt bent. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek wat echte stijl voor jou kan betekenen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak deel uit van de vernieuwing in herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo cactus Jeans Blue (28.307.608)

Polo cactus Jeans Blue (28.307.608)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen