Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Colbert Ruit Blauw (92.01.104)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

199,95 € 59,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Colbert Ruit Blauw (92.01.104)

Ontdek de A Fish Named Fred Colbert Ruit Blauw: een mix van klasse en speelsheid. Perfect voor elke setting, dit colbert belooft stijl en comfort. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Colbert Ruit Blauw (92.01.104) van A Fish Named Fred

Bent u op zoek naar een uniek colbert dat zowel klasse als originaliteit uitstraalt? Dan is de Colbert Ruit Blauw (92.01.104) van A Fish Named Fred precies wat u nodig heeft. Dit merk staat bekend om zijn gedurfde ontwerpen met een knipoog, perfect voor de moderne man die zich wil onderscheiden.

Design en Comfort in Één

De Colbert Ruit Blauw is niet zomaar een jasje. Het is een statement. De blauwe kleur, verrijkt met een speels multicolor ruitpatroon, zorgt ervoor dat dit colbert opvalt in de massa. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat telt; comfort is minstens zo belangrijk. Dit colbert is zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een optimale pasvorm en draagcomfort.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of u nu een zakelijke meeting heeft of een avondje uit gaat, de Colbert Ruit Blauw is veelzijdig genoeg om bij elke gelegenheid te dragen. Combineer het met een nette broek voor een formele look of draag het over een casual T-shirt voor een relaxte uitstraling.

Ontdek het Aanbod van A Fish Named Fred

Deze colbert is onderdeel van een breder assortiment van Colberts & gilets van A Fish Named Fred. Elk stuk in deze collectie is ontworpen met oog voor detail en een unieke twist, waardoor u gegarandeerd een outfit vindt die bij uw persoonlijke stijl past.

Kwaliteit en Duurzaamheid

A Fish Named Fred is niet alleen toegewijd aan het creëren van stijlvolle kledingstukken, maar ook aan het waarborgen van kwaliteit en duurzaamheid. De Colbert Ruit Blauw is daarom een investering die niet alleen uw garderobe verrijkt, maar ook lang meegaat.

Bestel Nu en Val Op in de Menigte

Wacht niet langer en voeg de Colbert Ruit Blauw toe aan uw garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Met dit colbert van A Fish Named Fred bent u klaar voor iedere uitdaging die op uw pad komt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert Ruit Blauw (92.01.104)

Colbert Ruit Blauw (92.01.104)

199,95 € 59,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen