Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Cognac (TRCOZZ001 - 403)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 34,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Cognac (TRCOZZ001 - 403)

Upgrade je stijl met de ZENO I Giftbox van Tresanti! Vind de perfecte mix van een gevlochten cognac riem en luxe bamboe sokken. Ideaal voor de modebewuste man. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de ZENO I Giftbox met Gevlochten Riem en Bamboe Sokken in Cognac

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw garderobe of het perfecte cadeau voor een modebewuste man? Kijk dan niet verder dan de ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Cognac (TRCOZZ001 - 403) van Tresanti. Deze set combineert functionaliteit met een onberispelijke stijl, speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en finesse.

Exclusieve Accessoires voor de Stijlbewuste Man

De ZENO I Giftbox is een zorgvuldig samengestelde collectie van essentiële accessoires die elke outfit naar een hoger niveau tillen. De set bevat een prachtig gevlochten riem en een paar luxe bamboe sokken, beide uitgevoerd in een rijke cognackleur die veelzijdigheid en klasse uitstraalt.

Gevlochten Riem in Cognac

De gevlochten riem is een tijdloos accessoire dat elke man zou moeten bezitten. Beschikbaar in lengtes van 85, 95, 105 en 115 cm, is er een perfecte pasvorm voor iedereen. De riem is niet alleen praktisch, maar ook een statement van verfijning. Bekijk onze collectie Riemen voor meer inspiratie.

Luxe Bamboe Sokken

De bamboe sokken in deze giftbox zijn niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en duurzaam. Bamboe is een ademend materiaal dat vocht goed afvoert, waardoor uw voeten de hele dag fris blijven. Ontdek ons assortiment Sokken voor meer opties.

Perfect Cadeau voor de Moderne Man

Of u nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een geschenk voor de feestdagen of gewoon een manier om uzelf te verwennen, de ZENO I Giftbox is een uitstekende keuze. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt het een onmisbaar item voor elke man die zijn accessoirecollectie serieus neemt.

Kenmerken van de ZENO I Giftbox

  • Kleur: Beige
  • Riem Lengtes: 85, 95, 105, 115 cm
  • Categorie: Accessoires

Voeg een vleugje klasse toe aan uw dagelijkse ensemble met de ZENO I Giftbox. Ontdek de nieuwste Tresanti collectie en andere hoogwaardige accessoires die uw stijl zullen verrijken. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Cognac (TRCOZZ001 - 403)

ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Cognac (TRCOZZ001 - 403)

€ 34,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen