Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWHE046 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWHE046 - 803)

Upgrade je stijl met de SAINT Stretch Coltrui Navy van Tresanti. Perfecte pasvorm, tijdloze marinekleur en topkwaliteit voor elke gelegenheid. Scoor nu jouw maten S-3XL!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de SAINT Stretch Coltrui Navy voor de Stijlvolle Man

Zoek je een tijdloze toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? De SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWHE046 - 803) van Tresanti is een must-have voor elke modebewuste man. Perfect voor de moderne dertiger die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Deze coltrui is speciaal ontworpen met het oog op comfort en pasvorm. De stretchstof zorgt voor een aangename bewegingsvrijheid, terwijl de nauwsluitende pasvorm een gestroomlijnd silhouet biedt. Beschikbaar in Europese maten van S tot 3XL, is er voor elke man een SAINT Stretch coltrui die als gegoten zit.

Veelzijdige Stijl

De elegante navy kleur maakt deze trui uitermate geschikt voor diverse gelegenheden. Of je nu gaat voor een casual look in het weekend of een zakelijke uitstraling op kantoor, met deze trui van Tresanti sla je de plank nooit mis. Combineer hem met een nette broek of draag hem over een overhemd voor een gelaagde outfit.

Kwaliteit die je Voelt

De kwaliteit van Tresanti truien is voelbaar in elk detail. De SAINT Stretch turtleneck is geen uitzondering. De fijne stof en afwerking staan garant voor duurzaamheid, waardoor je lang plezier zult hebben van deze trui.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Deze coltrui maakt deel uit van de nieuwe collectie van Tresanti, waarbij de focus ligt op eigentijdse ontwerpen en premium materialen. Bekijk de volledige collectie Truien & Vesten en update je garderobe met de nieuwste trends.

Bestel Jouw SAINT Stretch Coltrui Vandaag Nog

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu de SAINT Stretch turtleneck Navy en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Met de veelzijdige maten en de tijdloze uitstraling is dit de trui die je zoekt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWHE046 - 803)

SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWHE046 - 803)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen