Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ENRICO Pinstripe pants Dark blue (TRPAFE042 - 802)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ENRICO Pinstripe pants Dark blue (TRPAFE042 - 802)

Stijl ontmoet comfort met de ENRICO Pinstripe broek in navy. Perfecte pasvorm van S tot XXL, ideaal voor werk of avondje uit. Scoor jouw Tresanti must-have bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de ENRICO Pinstripe Pants in Donkerblauw

Bent u op zoek naar een nieuwe toevoeging aan uw garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan zijn de ENRICO Pinstripe pants Dark blue (TRPAFE042 - 802) van Tresanti precies wat u nodig heeft. Deze broek, speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert klassieke elegantie met een hedendaagse twist.

Een Tijdloze Klassieker

De pinstripe broek is een onmisbaar item in de garderobe van elke man. Het subtiele streepjespatroon geeft een verfijnde uitstraling die perfect is voor zowel zakelijke bijeenkomsten als sociale evenementen. De navy kleur van de ENRICO broek biedt veelzijdigheid en kan moeiteloos worden gecombineerd met verschillende kleuren en stijlen overhemden of blazers.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een reeks Europese maten van S tot XXL, is er voor elke man een ENRICO broek die als gegoten zit. Het ontwerp houdt rekening met het comfort en de bewegingsvrijheid die u nodig heeft in uw dagelijks leven, zonder in te leveren op stijl.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie Broeken & Jeans van Tresanti, vertegenwoordigt de ENRICO broek de nieuwste trends op het gebied van herenmode. Tresanti staat bekend om hun kwaliteit en oog voor detail, wat duidelijk terug te zien is in de afwerking van deze broek.

Stijlvol en Chic

De ENRICO broek is de perfecte keuze voor de man die waarde hecht aan een stijlvol en chic uiterlijk. Of u nu op kantoor bent of een avondje uit, deze broek zorgt ervoor dat u er op uw best uitziet.

Shop Tresanti bij Nieuw Nieuw

Wacht niet langer en voeg de ENRICO Pinstripe pants Dark blue toe aan uw garderobe. Shop deze en andere Tresanti items eenvoudig en snel bij Nieuw Nieuw, dé online bestemming voor de man die weet wat hij wil. Met een uitgebreid assortiment aan Merken, Broeken, Pantalons en meer, vindt u hier altijd iets dat bij uw stijl past.

Laat uw stijl spreken met de ENRICO Pinstripe pants Dark blue van Tresanti. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ENRICO Pinstripe pants Dark blue (TRPAFE042 - 802)

ENRICO Pinstripe pants Dark blue (TRPAFE042 - 802)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen