Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Coreno Bombed Belt Black (TRBEIA049 - 300)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Coreno Bombed Belt Black (TRBEIA049 - 300)

Maak kennis met de Coreno Bombed Belt Black van Tresanti: de ultieme riem die elke look afmaakt. Perfecte pasvorm voor elke man, premium kwaliteit en stijlvol voor elke gelegenheid. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Coreno Bombed Belt Black - Een Stijlvolle Toevoeging aan Uw Garderobe

Op zoek naar een veelzijdige riem die zowel stijl als functionaliteit biedt? Kijk dan niet verder dan de Coreno Bombed Belt Black (TRBEIA049 - 300) van Tresanti. Deze riem is speciaal ontworpen voor de modebewuste man en is een onmisbaar accessoire voor elke outfit.

Een Riem voor Elke Gelegenheid

Of u nu een zakelijke meeting heeft, een avondje uit gaat of gewoon een casual dagje voor de boeg heeft, de Coreno Bombed Belt Black is uw ideale partner. Deze riem is onderdeel van de nieuwste collectie van Tresanti en past perfect bij de moderne man die waarde hecht aan zowel stijl als comfort.

Perfecte Pasvorm en Premium Kwaliteit

De Coreno Bombed Belt Black is verkrijgbaar in verschillende lengtes: 85, 95, 105 en 115 cm, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. De riem is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en een luxe uitstraling.

Stijlvol en Praktisch

Deze zwarte riem is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw garderobe, maar ook bijzonder praktisch. De neutrale kleur zorgt ervoor dat hij moeiteloos te combineren is met diverse outfits. Of u nu kiest voor een jeans, chino of pantalon, de Coreno Bombed Belt Black maakt uw look compleet.

Ontdek de Collectie van Tresanti

Als onderdeel van de categorie Riemen binnen de Tresanti collectie, staat deze riem garant voor kwaliteit en stijl. Bezoek onze website en ontdek het uitgebreide assortiment aan Accessoires die uw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen.

Bestel Nu en Voeg Toe aan Uw Collectie

Wacht niet langer en voeg de Coreno Bombed Belt Black toe aan uw collectie van onmisbare accessoires. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Coreno Bombed Belt Black (TRBEIA049 - 300)

Coreno Bombed Belt Black (TRBEIA049 - 300)

€ 49,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen