Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Superdry Cotton L/S Indigo Chambray Shirt (M4010878A - JON)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 34,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry Cotton L/S Indigo Chambray Shirt (M4010878A - JON)

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met de Cotton L/S Indigo Chambray Shirt van Superdry. Bestel nu en voeg dit stijlvolle en veelzijdige overhemd toe aan je collectie!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Mix van Stijl en Comfort met de Cotton L/S Indigo Chambray Shirt

Bij Superdry draait alles om het combineren van klassieke stijlen met moderne invloeden, en de Cotton L/S Indigo Chambray Shirt (M4010878A - JON) is hier geen uitzondering op. Deze stijlvolle overhemd is een must-have voor elke modebewuste man die op zoek is naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel comfort als klasse biedt.

Waarom Kiezen voor de Cotton L/S Indigo Chambray Shirt?

De Cotton L/S Indigo Chambray Shirt is meer dan alleen een overhemd; het is een statement. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit overhemd een ongeëvenaard comfort dat de hele dag meegaat. De indigo chambray stof geeft het een unieke en verfijnde uitstraling, perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uitgaat, dit overhemd past bij elke situatie.

Uitmuntende Kwaliteit en Vakmanschap

Superdry staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap, en dat is duidelijk te zien in de Cotton L/S Indigo Chambray Shirt. De stof is duurzaam en ademend, waardoor je je altijd fris en comfortabel voelt. De lange mouwen en klassieke kraag voegen een vleugje elegantie toe, terwijl de blauwe kleur een tijdloze charme uitstraalt. Beschikbaar in Europese maten S, L, M, XL en XXL, is er voor elke man een perfecte pasvorm.

Een Tijdloze Toevoeging aan je Garderobe

Dit overhemd is een veelzijdige keuze die naadloos past in elke garderobe. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met een nette broek voor een formele look of met jeans voor een meer casual uitstraling. De Cotton L/S Indigo Chambray Shirt is een onderdeel van de nieuwe collectie en valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, en Nieuwe collectie.

Voeg Een Vleugje Klasse Toe aan je Dagelijkse Outfit

Met de Cotton L/S Indigo Chambray Shirt voeg je niet alleen een stijlvol stuk toe aan je garderobe, maar ook een kledingstuk dat je zelfvertrouwen een boost geeft. De subtiele details en hoogwaardige afwerking maken dit overhemd een onmisbare aanvulling voor elke modebewuste man. Wacht niet langer en ontdek zelf waarom dit overhemd een favoriet is onder onze klanten.

Bestel nu de Cotton L/S Indigo Chambray Shirt en ervaar de perfecte mix van stijl en comfort. Bezoek onze website en voeg dit prachtige overhemd toe aan je collectie voordat het te laat is!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cotton L/S Indigo Chambray Shirt (M4010878A - JON)

Cotton L/S Indigo Chambray Shirt (M4010878A - JON)

69,99 € 34,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen